Milyen mosógépet vegyek...? (beszélgetés)
Az igaz...:)
Ezelott a W.P felultoltos 3 evig birta...de nalam valamiert par ev alatt tonkremegy ,akarmilyet veszek...,:(
Egy hete vettem,Beko keskeny eloltoltos,akciosan a Med.M.art ban.van rajta 30 perces program.
Nem akartam dragat,mert azt se orokeletre terveztek...
Ezt nagyon szeretem, lekeskenyített, de 7 kg ruhát bír, hatalmas a dobja, akár 1400-as fordulaton centrifugál, van kifejezetten refresh programja, de a programok egy részén van time-manager funkció is, így lerövidíthetőek (mondjuk én 90ezerért vettem)
Nem érdemes a legdrágábbat. Annyival nem tud többet és élettartamában sem térül vissza. Igazából több extra funkció sem, amitől jóval drágábban adják :)
Enyém 79 ezerbe került (van 17 perces frissítő programja + kézi mosás a kényesebb holmikhoz), 2 db programot el lehet menteni Kedvencként, így nem kell sokat babrálni beállításkor.
Megjegyzem, számomra a centrifuga beállítási lehetősége is újdonságként hatott, mert régi mosógépünkön ilyen nem volt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosógépet érdemes venni?
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Milyen típusú mosógépet vegyek?
- Szárítógépből milyet vegyek. Mosó/szárítót vagy külön mosógépet és külön szárítót?
- Milyen mosógépet vegyek?