Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Külföldről utalás magyar bankszámlára fórum

Külföldről utalás magyar bankszámlára (tudásbázis)

14. vigyefene (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 20:51

Nagyon szivesen, ha tudtam segíteni.

Boldog Új Évet kívánok neked is.

Ha esetleg van még valamilyen kérdésed, nyugodtan kérdezz. Talán privátban jobban észreveszem.

Szia.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Vigyefene)
dec. 31. 20:48

Valahogy én ezt átverésnek érzem.

Na mindegy. Köszönöm szépen a válaszodat és a lányodét is, nagyon kedvesek vagytok!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok nektek!

12. vigyefene (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 20:44
Arról viszont én nem tudok semmit. 100 dollárt nagyon soknak gondolok, valahol valaki hazudik.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Vigyefene)
dec. 31. 20:40

De akkor ez normális, hogy nekem 100 dollárt kell fizetnem...nem tudom hova...hogy nekem tudjanak külföldről utalni?

Mert én ilyen díjról sehol sem olvastam.

Vagy ez az adományozó csak le akar húzni és nem adományozni?!

Nem tudom elhiggyem-e vagy sem.

10. vigyefene (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 20:36

Nagyon szivesen, pontosabban nincs mit.

Már itt ia válasz, amit most ide bemásolok, szóról szóra.

A számlámért nagyon minimálisat, mert a forint számlàm mellett van ez a devizaszámla. De persze a forintosért kell fizetni havonta is, meg a kártyáért évente. És mikor kiveszem a pénzt, akkor is van egy egyszeri díj!

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Vigyefene)
dec. 31. 20:31
Azt megköszönöm.
8. vigyefene (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 20:28

Közben nem voltam itt.

Nem a lányom fizeti, hanem én, a küldéskor.

Tudod mit?

Éppen vele társalgok, megkérdezem tőle.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
dec. 31. 19:38

De azt az 50 dollárt a lányodnak kell kifizetni ugye?...hogy te tudj neki utalni.

Nekem 100 dollárt kellene kifizetnem,(nem tudom hova és kinek) hogy egy adományozó tudjon nekem pénzt utalni.

dec. 31. 19:25

De az a 100 dollár(kb.40.000ft) az valós?...állítólag csak egyszer kell kifizetnem.

Egy adományozóról van szó.

Paypal-ról meg Bitcoin-ról beszélt az illető.

5. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
dec. 31. 12:47
Meg pikk-pakk lehet krealni egyszer hasznalatos kartyat, vagy olyan virtualis kartyat, amit csak egy cegnel hasznalsy, es ha gebasz van veluk, siman letiltod.
dec. 31. 12:44
Létezik. A csomag kondiciojatol fugg. Mi a csaladban Revolutot hasznalunk, naluk dij mentes minden utalas, gyors, és jol valtanak.
3. trapiti (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 09:47
Igen. Én Transferwise-t használok, az a te oldaladon olyan mint egy kártyás fizetés, a másik oldalon meg mint egy utalás csak azonnal átmegy. Van díja de jóval olcsóbb.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 31. 04:01

Szia.

Úgy tudom hogy igen, de nem vagyok benne biztos. Amiben biztos vagyok, az hogy én szoktam küldeni a lányomnak, amit úgy hívnak hogy wire transfer, a dij 50 dollár. Mindegy hogy mennyit küldök, általában pár ezret szoktam.

dec. 31. 02:03

Sziasztok!

Létezik olyan, hogy nemzetközi díjat kell fizetnem azért, hogy külföldről tudjanak utalni a számlámra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook