Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nők és a pénz fórum

Nők és a pénz (beszélgetés)

1 2 3 4
109. Piroska52 (válaszként erre: 108. - Channa*)
dec. 30. 21:12
Annyira hülye nem lehet, hogy azt mondja minden férfi ilyen, mert nagyon nem. Persze van, de az ilyen meg,,,,,,,
108. Channa* (válaszként erre: 107. - Piroska52)
dec. 30. 21:06
Én sajnos azt gondolom, hogy ez teljesen komolyan gondol mindent, amit ír. És csak azért írta ezt egy női fórumba, hogy tudassa velünk a saját és a többi férfi véleményét.
107. Piroska52 (válaszként erre: 106. - Channa*)
dec. 30. 21:05

Azt nem értem, valaki nyit egy ilyen fórumot, tudja, kapja majd a pofonokat.

Jókat röhög a markába, az ilyennek nincs mivel játszani, vagy azt se tudja hogy kell.

106. Channa*
dec. 30. 20:19

Úgy látom, hogy FI csak azt tudja elképzelni, hogy a nőt el kell tartani, el kell halmozni drága ajándékokkal, és ezért a nő mindenre képes...

A 21. században élünk!

A nőknek van szavazati joga, dolgoznak, maguknak választanak párt és egyenrangúak a férfiakkal.

Szerencsére, mert ha belegondolok, hogy egy ilyen ostoba és tahó férfi is többnek számíthatna nálam, akkor inkább harakiriznék.

Hogy lehet egy férfi, ennyire ostoba? Ennyire bunkó? Ennyire buta? És még csúnya is a nevéből ítélve.

Semmi csodálkozni való nincs abban, ha 40 évesen még nem volt nőd! Nyugodtan rendezkedj be arra, hogy örök éltedben egyedül fogsz lenni és szüzen fogsz meghalni.

Remélem, hogy nem találsz olyan ostoba nőt, akinek te is megfelelsz, mert abban biztos vagyok, hogy téged még bottal sem piszkálna meg senki.

Tehát, igen. Nő vagyok. Nem 200 ezret keresek nő létemre, hanem kb. ötször annyit. Nem vagyok senkire rászorulva, nem kell senki ajándéka, ha szükségem van valamire, akkor elmegyek és megveszem. Nem kell könyörögnöm egy pasinak sem és nem kell semmit tennem senkinek, ha akarok valamit.

Megdolgozok a pénzemért és nem kell érte semmi extrát tennem, csak elvégeznem a munkámat.

Bízom benne, hogy egyre kevesebb nő tesz meg bármit, bármiért. Remélem, hogy hamarosan, az ilyen bunkó pöcs.ök mint te vagy, kihalnak és csupa olyan férfi lesz már csak, akik nem gondolják azt, hogy a nők alacsonyabb rendűek vagy állatok.

Igen, sok nő, ahogy én is képesek vagyunk sok-sok iskolát elvégezni, és jobbnál jobb munkával, sok-sok pénzt keresünk. Tesszük mindezt könnyedén, veled ellentétben, aki szerintem még az általánost is max. kegyelem kettesekkel végezte el. Ilyen helyesírással, nem hiszem, hogy máshogy történt.

És igen, akiket említesz férfiakat, biztos százszor jobbak nálad, minden tekintetben.

dec. 30. 20:18

Jézusom, mi ez az incel faszalgás már megint, nem értem, miért nem moderálják ki ezeket. Nincs helye egy értelmes fórumon, de ez csak az én véleményem...

FI, a megnyilvánulásaid alapján egyértelmű, hogy miért nem állnak veled szóba a nők, és nem azért van, mert csóró vagy meg ronda.

104. Enissa (válaszként erre: 15. - Csunyaember98)
dec. 30. 20:10
Tuti troll vagy.
103. Enissa (válaszként erre: 10. - Csunyaember98)
dec. 30. 20:08
Azt ugye tudod, hogy 300 ezer forintos IPhone az nem a legújabb? Tehát azzal nem tud vagizni a srác.
102. Piroska52 (válaszként erre: 98. - Csunyaember98)
dec. 30. 19:36
A mondatot nagybetűvel kezdjük, és ponttal, vagy felkiáltójellel, vagy kérdőjellel zárjuk. Az igekötőket is tanulmányozhatnád.
101. aplevono (válaszként erre: 86. - Csunyaember98)
dec. 30. 19:04

Sikeresen ezek szerint.

Nagybetű, ékezet, szóközök, írásjelek? Esetleg.

Bár igazad is van, mindegy. A tartalom úgyis hülyeség.

100. fokhagyma (válaszként erre: 93. - Csunyaember98)
dec. 30. 19:00

No, akkor én is beléd kötök egy kicsit, nem az élő fába.

Ezt írtad:

"le írtam...elkell adni magát"

Helyesen: 1. leírtam - mert az igekötő az ige előtt áll.

2.

el kell adni -mert az igekötő és az ige között van egy szó. Nem elkell, hanem eladni kell, vagyis az igekötő az adni (eladni) szóhoz tartozik.

No, most én is kötözködtem egy kicsit, mérges lehetsz rám, de talán jobb, ha inkább úgy veszed, hogy nem kötözködés, hanem a helyesírási tanulmányaid felelevenítése volt. Akkor talán olyan nagyon nem leszel rám mérges.

99. unom (válaszként erre: 98. - Csunyaember98)
dec. 30. 19:00
Nem azért nincs nőd, mert buta vagy, hanem mert incelnek születtél
98. csunyaember98 (válaszként erre: 96. - Unom)
dec. 30. 18:52
a végére nem kell vessző,tudom,gonosz vagyok hogy szóvá tettem,megérdemlem hogy nelegyen nőm
97. csunyaember98 (válaszként erre: 95. - Tai)
dec. 30. 18:51
mivan veled?semmi
96. unom (válaszként erre: 93. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:51
Mi a célom, incelke? Érthetően, ha képes vagy rá,
95. Tai
dec. 30. 18:34
Ezt a kört már rég megnyerte,közel 100 hozzászólás mert vevők "vagyunk" a marhaságra! Szomorú!
94. Flóra76 (válaszként erre: 91. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:34
Csak, ha hülyeségeket írsz.
93. csunyaember98 (válaszként erre: 92. - Unom)
dec. 30. 18:33
de neked az a célod...le írtam a tényeket,ez neked fáj,ezért utálsz és belekötsz az élő fába is
92. unom (válaszként erre: 91. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:28
Írásjelek is léteznek.
91. csunyaember98 (válaszként erre: 90. - Flóra76)
dec. 30. 18:27
amikor nem rontottam el egy betűt se akkor is belekötöttél valamibe.....
90. Flóra76 (válaszként erre: 89. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:26
Szerintem első körben tudjon helyesen írni. Fontosabb mint a sóder....
89. csunyaember98 (válaszként erre: 87. - Piroska52)
dec. 30. 18:21
hogy?mért,szóba állnál egy oylan férfival aki nem sugall önbizalmat,nem lök ia sódert?
dec. 30. 18:20
facebookos társkeresőkön is,beszólnak a nők,50 ismerősöd van,biztos kamu vagy,5 képed van,biztos kamu vagy,karba tett kézzel álsz,biztos kamu önbizalmat mutatsz,nyaralós kép sincs,gyerekesen öltözködsz,ne számíts válaszra
87. Piroska52 (válaszként erre: 84. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:20
Biztos jó a cucc amit szívtál, mert normális ember nem így gondolkodik.
dec. 30. 18:19
15 éve fennt vagyok netes társkeresőkön....
85. csunyaember98 (válaszként erre: 81. - Csunyaember98)
teljesíteni kell a férfiaknak
84. csunyaember98 (válaszként erre: 80. - Piroska52)
nem vagyok rosszabb mint a többi férfi,le írtam...elkell adni magát az embernek,jó duma,sok kamu dolog
83. Flóra76 (válaszként erre: 75. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:18
Ehhh, menthetetlen vagy. Sarkítasz és skatulyázol.
82. unom (válaszként erre: 78. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:18
Ezért próbálkozol pasiknál, Bese atya áldjon meg.
dec. 30. 18:17
ez nem a 60 as évek,mindenki nyaralni akar,welnessz,táskák,gyereknek 200 ezres bickli,ehhez nyilván teljesíteni kell a nőknek,lehet itt mellédumálni,de az autó is kényelmi megoldás
80. Piroska52 (válaszként erre: 75. - Csunyaember98)
dec. 30. 18:15

Na, ezt azért gondold át, attól mert te ilyen vagy, nem minden férfi ilyen.

És kikérem magamnak, nőként, hogy egy kalap alá vegyél minden férfit.

Hihetetlen ostoba vagy, de ha csak az a célod, hogy belédrugjanak hát elérted.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook