Boldogságom néhány sorban összegezve (beszélgetés)
10. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 17:45
Nagyon jó volt ilyet olvasni, mert bizony a nálad sokkal jobb körülmények között élők is sírnak, panaszkodnak. Nagyon jó ez a pozitív hozzáállás, és hidd el, sokkal boldogabb ez az élet, mint azoké, akiknek mindene megvan, csak szeretet és békesség nincs.
Eszembe jutott, hogy anno, mikor a gyerekem kicsi volt, sóvárogva nézett a kirakatban egy kis műanyag autót, és azt mondta, ugye, majd ha sok pénzed lesz, megveszed. Természetesen meg tudtam volna venni, de nem tettem, csak jóval később valamilyen alkalomra. A Te példádból jutott ez most eszembe.
Kívánom, hogy a továbbiakban is maradjatok ilyenek, és jöjjenek még boldog napok az életetekben. Boldog új esztendőt!
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Myra)
dec. 30. 17:43
Az én gyermekem egy pille cukortól is boldog,ezáltal én is az leszek. Gondolkodj el ezen...
8. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 17:26
Mindenkinek megvannak a maga problémái. Most elkezdtem azon gondolkodni , mitől lennék boldog.
7. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 16:52
De jó ilyet is olvasni! Sajnálom a nehézségeidet, és remélem, hogy egy jobb, élhetőbb év vár rátok! Boldog új évet!
6. Tündike40
dec. 30. 15:36
Helyes,pozitívan gondolkozz! Csak így tovább! Neked is BUÉK és a lehető legjobbakat nektek a Kislányoddal!
5. mami57unoka
dec. 30. 15:31
Jó egészséget Nektek. B U É K.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
dec. 30. 15:24
Egyenlőre kiskorú,így én vagyok érte a felelős,de lesz neki biztosan egyszer.... Neked is B.U.É.K.!
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 30. 15:06
Nen kellene a "kozos" jovovel lehuzni, mert neki sajatja van.
2. semleges
dec. 30. 15:05
Neked is Boldog Új Évet és gyógyuljatok meg!
dec. 30. 14:13
Vegyes érzelmekkel teli,nehézkes évet zárok,de összességében elmondhatom,hogy most boldog vagyok. A legnagyobb boldogság tegnap ért,amikor elvittem a Kislányomat moziba és megnéztük a Mufasa az Oroszlánkirályt,még soha nem volt ilyen szép napom,mert nem igazán engedhetjük meg az efféle dolgokat magunknak.Láthattam,hogy mennyire boldog az én kis beteg Kislányom,ez megfizethetetlen élmény volt. Sajnos én is súlyos beteg vagyok,de próbáltam kihozni a maximumot,úgy vélem megérte.Voltak itt végrehajtások,nehezen kifizetett tartozások,de teljesítettem. A gyermekem soha nem követelőzik,mindig vissza akarja tenni a boltba a drágább dolgokat,én ilyenkor visszamegyek és meglepem vele. Ketten vagyunk,mi ketten csak egymásra számíthatunk...nehéz de működik. Fogalmam sincs mit fog hozni a jövő,de bízom magamban,mert muszáj. Ma elgondolkoztam,lehetne sokkal rosszabb is,így pozitívan kell hozzá állnom az életünkhöz. Szeretnék Boldog Új Évet kívánni minden kedves itt lévő tagnak és olyan családoknak akik hasonlóan élnek,mint mi. Sok erőt és kitartást a betegeknek és gondozóiknak szeretettel!