Milyen mosógépet vegyek? (tudásbázis)
Megint javítok, elnézést:
"Érdemes azt a táblázatot nézni, igazán jól össze lehet hasonlítani.."
Érdemes az a táblázatot nézni, igazán jól össze lehet haszonlítani a tulajdonságokat. Az árat meg egyénileg lehet hozzákeresgélni.
Az élettartamról illetve használatról meg a fórumokon lehet olvasni.
Az első gépem egy Hajdú energomat volt kb 20-21 évet bírt.
A mostani gépem Zanussi Ta 833 V,kb 7-8 éves ez is működik még csak hangos, rozsdás, néha folyik alul. Szinte mindennap mosunk, 4 fős (felnőtt) a család.
A mosógépem mellé van egy szárítógépem (Whirphool A++ AZA HP 7991 AIR CARE) amit csak télen használok, nincs még egy éves. Nagyon szeretem, nem is gondoltam,hogy ilyen hasznos szerkenytű. :)
Jaja, tényleg javítok Ez:
ELECTROLUX AEG L76485FL elöltöltős 850 600 605 A+++ 162 11031 8.00 1400
ez a gép nincs a megvehető mosógépek listáján
De vannak LG és Miele gépek, szintén megbízhatóbbak, mint az alacsonyabb kategóriásak
Én pályázok, és ha esetleg nyerek akkkor ezt fogom megvenni: AEG Mosógép Lavamat L 85470 SL.Fórumokon is dícsérték, javasolták és személyes tapasztalat alapján ismerősöm is dícsérte.
Persze az a fő kérdés, hogy a rendelkezésre álló anyagiak alapján mi az a legjobb gép amit megengedhetsz magadnak a kereteiden belül.
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosógépet érdemes venni?
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Milyen típusú mosógépet vegyek?
- Szárítógépből milyet vegyek. Mosó/szárítót vagy külön mosógépet és külön szárítót?
- Milyen mosógépet vegyek...?