Milyen típusú hajvágógépet vegyek itthoni használatra, ami jó is és nem túl drága? (beszélgetés)
attól függ kinek mi a drága, ha elmész egy fodrászhoz az már 2 ezer ft, borotválkozás ismét 2 ezer ft, test szőrtelenítés az is 2 ezer ft ha annyiért megcsinálja...
Remington PG 6050 vagy Remington PG 6060 készletet érdemes szerintem venni hogy ha jó, minden benne van
a dyras hclr-1222 készüléket olajozni kell :D
remington márkáról van valakinek valami véleménye? vagy csak én érzem úgy hogy kicsit butított készülékeket árulnak ?
A Rowentára 2 év garanciát adnak állítólag, bár összevissza van írva róla minden :(
Philipsből melyiked van ?
és kéne olajozni ?
én olyat akarok venni amit nem kell olajozni és élezni kivel éleztessem meg ? meg mindig vadázgassak olyan emberkét aki élezgeti ?
esetleg ez? : ROWENTA TN 1014F0 ?
bár kérdés hogy kell-e olajozni és élezni!!
kérdés lehet-e hálózatról is üzemeltetni.....
meg kérdés hogy mennyire nyírja jól a hajat, meg hány cm-től hány cm-re lehet nyirni a hajat vele
elébb ezt találtam :
Holden Borotva Akkus Hajvágó Orr- és Fülszőrnyíró
próbálta már ezt itt valaki ? elég jó árban van postával együtt max 5 ezer ft
mit tudtok ajánlani ?
philips márka nem ismeretlen számomra, de láttam több cég termékét és érdekelne ( aki ért is hozzá ) hogy ti melyiket ajánlanátok :)
előre is köszi
árat nem írok, dobáljátok ti az ajánlatokat
sziasztok :)
jajj de jó hogy megtaláltam ezt a fórumrészt :)
gondolkodom én is hajvágó masinán, van 1 igaz ismerősnél van, kicsit meg repedt a burkolat, nem filipsz nyugi :D, most ilyenre vágyom :
vágja jól a hajat, több hosszúságban vágja le a hajat/ minél rövidebre lehet annál jobb de szerintem a 3 cm-es haj már elfogadható, ritkító funkció is legyen, kövesse a kontúrt vagy mit, legyen szuper az eredmény, ne kelljen olajozni, se élezni, önélező legyen,továbbá lehessen vele az arcról a szőrt eltávolítani,illetve orr-fülszőr eltávolító is legyen a csomagban, ha van hozzá táska jöhet ha nincs az sem baj :)lehetőleg minél több garancia
Régebben nekem is volt philipsem,bírta vagy 10 évig,de már elromlott,azóta vettem egy babyliss-t,na az 1 évet alig bírt ki.
Akkor mégis vissza kéne állni a philipsre,ha ennyire sok mindenkinek az vált be:-)
Javíttatni érdemes lenne?Javíttatta már valaki?
Köszi mindenkinek aki válaszolt:-)
További ajánlott fórumok:
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Akinek van régebbi típusú GORENJE sütője, a használatával kapcsolatban tudna segíteni?
- Itthoni használatra milyen körömszárító gépet érdemes venni?
- Tud valaki segíteni, Vodafone 547 típusu telefonhoz keresek használati útmutatót?
- Hol találok LG MG-553MD típusú mikróhoz magyar nyelvű használati útmutatót? Használtan vettem és nem volt mellette
- Singer 9602 típusú varrógéphez hol találok használati útmutatót?