Milyen típusú, keskeny (nem 60x60) mosógépet javasoltok, ami nem romlik el egyhamar? (tudásbázis)
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :)
Mindenképp felül töltős kell a hely miatt.
Asszem Whirlpool nem lesz, én sem sok jót hallottam róla. Még a a nagyon régiek jók voltak.
Az elöbb a "nem" lemaradt, szóval a digis kevésbé bírja, nagyobb a meghibásodás valószínűsége.
Egyébként nekem a műszaki boltban még az LG-t ajánlották.
Most, hogy elkondolkodtam nekünk lehet azért is penészesedett be mindig a guminál mert pincében van a gép, ott van a mosókonyha, nagyobb a páratartalom, nyírkosabb a levegő. Nem törvényszerű, hogy mindenki így jár. ;-)
A digitálist azért írtam mert az bírja, nem azért mert alapfeltétel.
Mivel tisztítod az adagolót? Szerintem lehetetlenség rendesen hozzáférni, van egy kis vékony cucám avval szoktam de még így is nehéz mindenhol rendesen kipucolni.
Anyósomnak konkrétan 6 db gépe van, mindegyik rozsdásodik és penészesedik. Annak ellenére, hogy mindig letakarítja, újra és újra előjön a penész. Az övé is ugrál pedig betartja a kg előírásokat. Én hajlamos vagyok megtömni, 2 gyerek mellett nem nehéz. :-D
Nos,én leszedem az adagolót,és kitisztítom ha úgy látom,gányos!Állandóan tisztítom,rozsda nincs rajt,penésznek sincs nyoma!
nem digitális--óóh most akkor mi van ha nem az?
A centrifugálásról annyit,hogy normál mennyiségnél nem fog ugrálni!Mosni is tudni kell! ;-)
Szerintem Whirlpoolt ne! 4 évig én is teljesen elégedett voltam vele, de azután... Állandóan kifolyott az öblítő a tartályból, lehetetlen volt rendesen kipucolni, a teteje ahol nyílik tiszta rozsda, a gumírozás alatt tiszta penész, centri alatt ugrál mint a bakkecske és most elromlott az "agya". 30000 lenne a csere...
Otthon anyuéknál is ilyen márkájú gép volt, na az se bírt többet, sőt még ennyit se.
Anyósom viszont meg van elégedve vele. A rozsdásodás, penészesedés, nála is megvan, de azért még jó a gép. Igaz, az övé nem digitális.
Most vettem egy Bosch gépet, mondhatom, hogy ég és föld a kettő. Sokkal szebben mos és sokkal csendesebb, nem ugrál mikor centrizik. A többi majd kiderül. Ééééés öntisztítós mosószeradagolója van! :-D Azt nagyon utáltam tisztítani...
Szia!Nekem Whirlpool AWE 2214 van!
Soha semmi bajom nem volt vele,pedig elég sokat használom!Nézz utána neten!2008 ban vásároltam,egyszer sem romlott el!:)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mivel érdemes a mosógépet tisztítani?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Milyen mosógépet érdemes venni?
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?