Milyen pezsgőfürdős lábmasszírozót ajánlanátok? Használt már valaki ilyet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Remélem olvassa még valaki ezt a topikot, mert nekem egy kérdésem lenne. Én édesanyámnak szeretnék egy ilyet ajándékozni, de ahogy elolvastam a figyelmeztetéseket benne, kicsit megijedtem, és most nem tudom, hogy oda merjem-e adni neki, mert rá több pont is igaz sajnos belőle. Azt írják ugyanis, hogy ne használja olyan ember, akinek baja van a vénáival, vádligörcse, trombózisa, daganata, vérkeringési problémái vannak, stb. Nagyon sokmindent felsorolnak, csak azt nem tudom, hogy akkor senki nem használhatja, csak a tökéletesen egészségesek? De nekik meg minek?? :) Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy higyjek-e az ilyen "ijesztgetésnek", mennyire kell ezt komolyan venni? Mert nem szeretném édesanyám problémáit növelni, hisz épp a csökkentésen vagyok :)
Köszi a véleményeket előre is!
:) a venastat nem habzik
én óraszíjat kértem meg gyöngy diszítést a telómra mert az angyalka olyan ügyes kezü és nagyon kreatív ...ez nem mondható el rólam:)
Nekem van és imádom!
Auchanba vette a párom nemrég, de nem tudom a márkáját. 5000 ft volt.
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Milyen vizkőoldót használtok a makacsabb, és milyet pl. a kétnapos vizkőhöz?
- Utrogestant kaptam a nődokimtól, mivel késik a mensim. Használt valaki esetleg ilyet hasonló esetben? Milyen hatással?
- Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek?
- Milyen autós gyermekülést javasolnátok? Milyet használtok?
- Elektromos izomstimulátorok. Ki használt már ilyet, megosztanátok a tapasztalataitokat?