Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek? (tudásbázis)
Olyan hidegpárásítót érdemes venni, amilyenbe lehet illóolajat tenni! csodákra képes, gyógyszer nélkül is hatásos!
Én licit oldalon vettem 6-8 ezerért már lehet Te*al-t venni!
Nekünk is a téli időszakra kell,természetesen nem most,bár már kezdődik a köhögős,beteges időszak!Mi nem vagyunk asztmások,de folyton a száraz köhögéssel küzdünk!szóval azt mondod jó erre a hideg párásító!Akkor olyat veszek inkább,mert azt hallottam hogy a meleg párásítónak több hátránya van...
köszi
Sziasztok!Ha lehet segítsetek nekem abban,hogy száraz köhögésre szerintetek hideg vagy meleg párásító a jobb?
ugyanis gyakori nálunk hogy az első 2 nap szárazon köhög a gyerekem,és annyira hogy hány...ezért gondoltam kéne egy párásító!
köszi :Mariann
Eddig télen voltunk igen,de tegnap ügyeletre kellett vinni,mert úgy "ugatott"egész éjszaka.Mindig légcső és gégefedő gyulladása van.
Pedig két évig szopott,mindenevő...stb
Nem értem miért?!
Nagyon jó.Nagyon tudom ajánlani.
Van amugy kisebb is amit egyből belélegezhet vagy a szájába is veheti a kisfiad(látom ő már nagyobb).
Ja és Salvus vízet kell beletenni.
Szia!És milyen márkájú és mennyibe került?Nekem Solac -ot ajánlottak,de nem ismerem.
Miért kell takarítani utána?
*Szia!
Nekünk van olyan nagy,hogy az egész szobát befújja.
Nagyon jó,mert ha elalszik a manóm is tudjuk használni és könnyebben lélegzik így.De van egy nagy hátránya borzasztó sokat kell utánna takarítani.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Használta már valaki a Magnapress készüléket?
- Légtisztító, párásító készüléket érdemes venni?
- Milyen márkájú párásító készüléket ajánlotok egy 30 nm-es szobába?
- Használta már valaki a Pest Repeller készüléket? Tapasztalatok?
- Használta már valaki a füldoki nevű készüléket? Vélemény?