Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én is bedőltem ennek a reklámnak és rendeltem push up 2 tablettát. Szerencsére elolvastam ezen az oldalon az összes hozzászólást és lemondtam e-mail-ben a rendelést. Erre ezt az üzenetet kaptam:
Üdvözlöm,
Köszönjük, hogy termékünk felkeltette érdeklődését. Mivel az Ön által leadott rendelés végrehajtási folyamata már
elkezdődött, a megrendelését automatikusan továbbítottunk az Active Food Supplements amerikai gyártó és forgalmazó
céghez. Ezzel kapcsolatos költségeket cégünk fizette a szolgáltatás keretében, éppen ezért kérjük gondolja át újból a
döntését. Önnek a megrendelésről való lemondása esetén két lehetősége van:
• megtéríti a szolgáltatás díját, ami cégünk számára 1180 HUF
• megad egy időpontot, amikor a termék átvétele Önnek megoldható, ebben az estben a kézbesítés díját cégünk állja.
Kérem az alábbi lehetőségek közül válassza ki az Önnek megfelelőt és mihamarabb jelezzen nekünk e-mailben.
Amennyiben az első lehetőséget választja, megadom Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat:
Számlaszám:
Massive Dynamic Kft.
Összeg: 1180 HUF
Megjegyzés - kérjük az átutalás során tüntesse fel telefonszámát vagy e-mail címét, hogy rendszerünkben azonosíthassuk
az Ön megrendelését.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálati Osztály
A termék természetesen továbbra sem kell, viszont nincs lehetőségem utalásra és félek a következményektől is. Mit tehetek ebben az esetben?
PUSH UP2!
Sziasztok,szintén károsult sorstársaim és remélhetően ilyen aljas társaságtól sosem vásárló többiek!Mindenkit,aki kacérkodott e mellnövelő lehetőséggel,óvva intek e cégtől és bóvli termékétől/még örüljünk,ha nagyobb bajunk nem lesz a ki tudja mit tartalmazó vackuktól!/!Ez egy tervszerűen zajló átverés csupán,semmi egyéb!Befizetett pénzednek búcsút inthetsz,fele sem jön vissza/100%garancia?!!Ugyan.../,küldj melleidről előtte-utána készült fotókat/még jó,hogy nem arccal...viszont névvel,címmel ugye.../,meg a terméket v.dobozát közel kétezerért postán!Hónapokat vársz,telefonon nem érsz el senkit,viszont számol!!!/vajon emeltdíjas?!/,majd emailben hivatkoznak IBAN+SWIFT kódra,ami a levélből kimaradt/addig csak a számlaszámod kellett/,de nem elég az email,küldd el levélben a kiegészítő infókat/+960.-,hisz külföld!/,pár hét után a pénzed felét se kapod meg/+postaköltségek sehol/.
Következő lépésem a Fogyasztóvédelem,amihez mindenki csatlakozzon,hogy elejét vegyük a további,direkt károkozással gazdagodó jellemtelenek üzérkedéseinek!!!Azontúl biztosra veszem,hogy fognak még ezek az emberek saját csapdájukba lépni!
Szia!
Szeretnék segítséget kérni... teljesen kétségbe vagyok esve....megírnád nekem, hogy milyen fogamzásgátló segített neked?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én aláírom, hogy a termékkel hülyére lettem véve, de pont ezért kértem vissza a cucc árát.
Legalább a pénzemet adják vissza, ha már a szer semmi eredményt nem hozott.
Ja és azért írtam itt le ezeket, h mások is tisztában legyenek vele, ha így járnak...tehát a 2 csomag árának még 50%-át se kaptam vissza. Rendelés ELŐTT ezt nem árt tudni (engem erről nem tájékoztatott a cég, és nekem a majdnem 50% sehogyse 100%). Így 7000 Ft-omba +visszapostázás díja került a naívságom-eddig.
Szóval csak ennyi, jó tudni, h a 100% a termék teljes árára nem vonatkozik.
(nekem egy szabályzatra hivatkoznak, amiben benne van, h személyenként csak egy doboz árát adják vissza, amiből levonják a postaköltség díját--mellesleg ingyenes kiszállítás volt. Én ilyen szabályzatot sose kaptam tőlük, mert ezt tudva meg se rendeltem volna).
Erről ennyit.
Pont azért mer az ember ilyesmit megvenni, mert azt ígérik, ha nem használ (ami azért persze benne van a pakliban), 100%-ban visszakapod az árát. Ergo mit veszíthetsz?
Akinek komplexusa van, az attól még nem hülye, ha bedől az ilyen reklámoknak, max naív (mint én)...
tudják jól, h pont ezt a réteget lehet megfűzni, akik vmit nagyon szeretnének már elérni...és sajnos beleugrunk egy ilyen hibába.
Az, hogy próba szerencse én is kipróbáltam a szert, még a céget nem menti fel az alól, h nekem visszatérítse a pénzem! Vagy aki bedől, meg is érdemli? Bárki bárminek bedőlhet, még jónak tűnő dolgokban is, akár még te is...
Hát, mivel én nem vettem semmit, ezért nekem aztán oly mindegy, hogy ki és mi miatt reklamál :D
Aki van olyan ostoba, és bedől ennek az orbitális hülyeségnek, az meg is érdemli.
Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, de nem a garanciájukkal néznek hülyének, hanem már eleve a termékükkel.......
Tudom, hogy a hozzáfűznivalóm nem segít, de ezt muszáj volt leírnom.
Nem kell senkinek se tudnia, hogy mit vettél, és mi miatt reklamálsz a fogyasztóvédőknél...nem kell ezt nagydobra verni. Nyilván a Fogy.védelem nem rak ki a Bors címlapjára senkit :-)
Márcsak azért is érdemes lépni, h mások ne károsuljanak a pénzvisszafizetéssel...és hátha a károsultak visszakapják rendesen a pénzüket.
Lányok! Én befürödtem ezzel a szerrel, meg a céggel... egyrészt nem használt semmit, nem nőtt a mellem semekkorát :S
Emailt írtam a cégnek, hogy visszakérem a pénzem. Egy magyar nő írt, hogy egy lengyel címre küldjem el a kifogásomat, fotókkal együtt, meg a termékek üres és teli dobozait. Ezt meg is tettem (a postaköltség is 1000 Ft felett volt...)
Én a 2 dobozért 12800-at fizettem (+posta ugye). ma jött meg a pénz a számlámra, ami nincs 6000 Ft se (!!!), márpedig a reklámban 100%-os visszafizetést hirdetnek...
Én lépni fogok ezügyben, mert ez még 50%-os visszafizetés sincs!Kidobtam egy vagon pénzt a semmire...tanulópénznek jó, de mivel visszafizetést ígértek (amibe nem írták azt, hogy a beszedett bogyók árát mégse adják vissza...), így én követelem vissza tőlük az összes kidobott pénzem.
Ja, mellesleg mivel semmit se használt nálam, így szószerint a semmire fizettem ki ennyit, és még hülyének is néznek a garanciájukkal.
Szia!
Meg tudnád mondani a cimet amiről jött a csomag neked?
Köszi.
fúúú volt aki rosszul volt tőle. Jó régen jártam itt :( Ez Aztán Tényleg Egy Nagy Kamu !!
Na már mindegy .
Képzeld felhívtam őket,egy férfi vette fel aki nem mutatkozott be, de törte a magyart, és azt mondta emailba megküldik a cimet ahova visszapostázhatom.
Hát mit ad isten egy lengyel címet küldtek. Még nem ellenőriztem le h létezik-e a cím.
Lehet ilyet Magyarországon csinálni?
Persze a telefonszámuk titkositott, nem lehet leellenőrizni, hogy milyen cim alatt csöng.
hát lányok!
Találtam egy oldalt: [link] ezuttal lengyelül, de ezt az oldlt már egyszer láttam magyarul is.A magyar oldalon egy dr. Kovács Irén nevű magyar orvosra hivatkoznak, vele bizonygatják a pu2 hatását. Ami a legjobb van mellette kép is.A lengyel oldalon ugyanaz a kép van fent de a Kovács Irén helyett ugyanazt az arcképet Dr Marię Nowak-nak hívják.
Na ehhez mit szóltok?
Szia.
Meg tudnád írni a levelezési cimüket?
Köszi
Nem tudod, honnan lehet visszakérni az árát, ill. cimet ahova lehet nekik irni?
Nem olvastál valahol róluk valamit?
Hát, így jártál... a weboldal nem most került ki a netre. Kb bármikor rá lehetett volna keresni.
Nem csak itt mondtam, hanem pár másik oldalon is. Volt, hogy linkeltem is pár klinika weboldalát, ahonnan a képeket leszedték.
Számomra ez pont ugyan az a kategória, mit az ezotv.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Procurves mellnövelő tablettát használt már valaki?
- Használt már valaki búzakorpa tablettát? Fogytatok tőle? Mik a tapasztalatok?
- Ananász tabletta? Használta valaki? Hatásos?
- Szedtél már Daedalon tablettát? Ha igen, akkor használt?