Elektromos izomstimulátorok. Ki használt már ilyet, megosztanátok a tapasztalataitokat? (beszélgetés)
tudom, hogy nem nekem írtad, de mint már írtam, és a címben is kiderült, hogy ez egy izomstimulátor, sőt már írta valaki, hogy a béna lábra is használta, vagyis épp az a lényege, hogy az is hatékonyan mozgatja az x izmot, aki erre nem képes
a tens sokkal több izom mozgást stimulál x perc alatt, mintha tornáznál ezért egyértelmű, hogy hasznos készülék, plusz még tuti, hogy azt az izmot amit szeretnél
Nem neked írtam!
A mozgásnál nincs hatékonyabb módszer.
Igen izomlazításra és fájdalomcsillapításra jó.
Hátfájásra, derékfájásra, nyakfájásra és hasonlókra. Ezen kivül még idegstrimulátor is.
Én nagyon gyakran használom, sikerrel :)
Szia!
Én a lumbágómra kaptam elektromos kezelést,de nem bírtam sokáig,mert állandóan meghozta a menstruációmat,így kénytelen voltam abbahagyni.Nekem csak akkor használt,amikor kezeltek.
Én a helyedben a mozgásra koncentrálnék, nem ilyen "kütyükre"!
Sokkal hatékonyabb mindenféle szempontból.
nagyon jó, nagyon szeretem
mivel lokálisan oda teszed a tappancsokat, amelyik izmot akarod mozgatni ezért hatásos, és annyi mozgást generál, amennyit másképp nem tudnál
Szia!
Nem saját magam használtam, hanem gyógytornász kezelte a vállamat TENS készülékkel. Orvosi eszközként lehet kapni, nem olcsó, de csodákra képes.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Óvodás korú kisfiamnak nyárra elektromos qvadot, vagy kisautót igértem, de csak használtra van pénzem, segítsetek, hol próbáljam meg?
- Probalta mar valaki az elektromos izomstimulaciot?Erdemenyek, pro es kontra?
- Tommee Tippee elektromos mellszívót használt már valaki?
- Kozmetikusok által használt elektromos eszközök Kínából