Milyen külső/belső változásokat vettél észre magadon a szülésed óta? (beszélgetés)
Zárkózottabb lettem, magányosabb, hisztisebb és betegesebb. Szülés előtt a náthán kívül nem volt semmi gondom. Azóta meg a rendszeres felfázások, derék-hát-gerinfájdalmak, vesegörcsök, gyomorfájdalmak.
Sokkal-sokkal nyugodtabb lettem. Nagyon pörgős voltam, most meg néha ez a nyugalom a lustaságig tud fokozódni.
Születési adatok: 44cm, 3800g, barna haj és szem, ártatlan, szép, okos, vigyori, szeretnivaló, meggondolatlanul őszinte.
Mostani adatok: 156cn (nem nő tovább), 44000g, szőkés haj állítólag (a melír nélkül is), barna szem, ártatlanság mintaképe (na, nemúgy, kérem szépen...hihihi), szép, okos, röhögős, imádnivaló, meggondoltan őszinte.
Vagy másra gondolt a fórumindító?:))))))))))))))
20 kg fölös kiló, +1,5 szám cipőméretben, +2 cm magasságban, zebramintás has, és rendkívül nyugis hétköznapok. Nagyon kellett nekem egy gyerek, mert végre igazán tartozok valahová!
25 kg fölös, 95-ös mellbőség
megnéznek az utcán (végre)
boldogság és örömök....stb
Plusz 15 kiló, plusz 15 év, 2 számmal nagyobb cipőméret, és sok boldogság.
belsőleg nem lettem más,max annyi,hogy rájöttem,kevés alvással is lehet élni...testi váltotás ammyi,hogy van egy kis úszógumim,meg két számmal nagyobb gatya kell
Regényt írhatnék, innen is és onnan is.........:))
Semmilyet.Ugyan olyan vagyok mint előtte."Csak" van egy gyönyörű kisfiam!!!:)
teljesen visszanyertem a szülés előtti formám, és jó így nagyon
Én teljesen önzetlen lettem,most kezdek "visszaváltozni",mert így nem valami jó!!
zárkózottabb lettem, és nem tudok már olyan közvetlenül beszélgetni senkivel. pedig annakidején......
NŐ lettem. Előtte nagylány voltam :-)
Én még szülés előtt állok,de a terhességem alatt apró pihék jelentek meg a hasamon.
Sziasztok!!
Tér és ember iszony. - ezek kikészítenek idegileg...
Ejtőernyőztem is, de azóta a létrán is félek... :)
Adrienn ( a lányom) lett az első ha neki nincs semmi akkor másnak sincs (pl. a férjem és ebből van 1-2 gond... :) )
Nem akarok tömegben menni, útálok BKV val közlekedni - csak ha egyedül vagyok, ha a férjemmel vagy Adrival vagyok nem zavar, de akkor is a kocsi a tuti :)
Ja: és elmaradoztak a barátok - 2 évig csak a 4 fal között és a bolt- játszótér között mozogtam, így lemorzsolodtak, pedig nagyon sokan voltak :(
- és még 1... : szerintem még egy kis szülés után depi is bejátszik... :(
Bizony, ezek azóta vannak, bár a villámlás inkább egy közeli villám becsapódása miatt van.
.Jelszavam "ha a gyermekemnek jo akkor nekem is jo".Megtanultam onzetlenul szeretni!!!
Én szétszórtabb lettem.Nem megyek át a piroson még egyedül se.
Ez érdekes,előtte nem voltak ilyen félelmeid?
Nekem pont fordítva történt-elmúltak a fóbiáim.
tériszonyos lettem, nem bírom a hintát sem, rettegek a villámlástól.
elmondhatatlan jóérzés tölti el a szívem, amikor nevetni hallom a gyermekem.
egy hellyel több van a szívembe , apa sokszor csak a 2. a sorban, "alvászavarok" , felesleges úszógumi, néha karikák a szem alatt, a fülem mint a radar : már lassan azt is meghallom a másik szobából ha éjszaka kiesik a cumi...
Sokkal jobban figyelek a gyermekekre úton ,útfélen.
Sztem az,hogy kevesebb az teljesen érthető:)A lényeg,hogy azért jusson belőlünk is vmi:)))
Igen,igen.Sajnos én is néha azt veszem észre,hogy a férjemnek már kevesebb jut,mint régen.
Ami zavar az a nagyobb haskörfogatom!A többi változás szerintem természetes:beszélgetéskor a fő téma a baba dolgok,egész napi programom,hogy mit egyenek,hol játszanak,mit vegyek nekik......
Az állandó aggódások:eleget ettek-e,meg ne fázzon,jól nevelem-e őket..........
Pedig csajok magunkra és FÉRJÜNKRE is gondolnunk kellene!!!
üdv.mkinek
Ja igen,külső pár plusz kiló és néhány csik a pocimon.Ennek egyáltalán nem örülök mondjuk:-(
Sziasztok:-) Én baromi aggódós lettem,persze főként Jázmin miatt de ezt már kiterjesztettem a férjemre is sőt kissebb mértékben az egész családra. Egyébként én is magabiztosabb lettem,talán tudta alatt vmi olyasmi mozgatja ezt, hogy ha érzed, hogy vmit-ezesetben a gyereknevelést jól csinálod,az önbizalmat ad más helyzetekben is. Én mondjuk a vezetéssel kapcsolatban nyugodt vagyok,sőt akkor vagyok a legnyugodtabb ha én vezetek.Nálam átalakult az alvás is.Nagyon mélyen és sokáig aludtam most meg egy pisszenésére is felébredek és ha tehetném sem tudnék 7-8nál tovább aludni. Imádtam vásárolni igaz ez most is igy van de most elsősorban a babaruha és játék boltok élveznek előnyt:-)
További ajánlott fórumok: