40 felett ki, milyen változáson esett át? (beszélgetés)
Semmi gond a kis pocakkal.A nőknek igenis kellenek a zsírszövetek.Szerintem a puha ,lágy nőies nő az igazi.
Mindig küzdöttem a kilókkal,kevesebb volt belőlük mint szerettem volna.
Most vagyok 54 kg.Ez ebben a korban kevés ,viszont a kis filigrán csontjaimhoz elég .
De szebben öregednek akik bizonyos zsírszövettel rendelkeznek.
Tehát örülj a kispocaknak😉
Menj orvoshoz ,hogy megnyugtató választ kapj.
Valószínűleg csak esztétikai probléma .
De jobb a békesség ,menj vizsgálatra.
Sajnos ,bár én a hozott anyagból jól gazdálkodom.
Sosem voltam kövér , inkább filigrán alkatú.
Ebből következik ,hogy nem asszonyosodtam el ,hiába szerettem volna.
Még mindig jó rám nézni.
Az ,hogy van bennem egy elég erős hiúság is ,nos erről nem tehetek ,így születtem.
Már gyerekként is fontos volt a külsőm.
Akkor ez meglehet, hogy egyáltalán nincs kapcsolatban az életkorral!
Mielőbb menj dokihoz, az a legbiztosabb!
Dehogy vagy felszínes. Én is írtam, hogy alakítsa át a ruhatárát, hogy az idők folyamán megváltozott test előnytelenségeit elfedje.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy az évek szállnak, nem maradunk örökké 20 évesek. :))
Ugye nem gondolod, hogy ez azért alakult így, mert betöltötted a 40-et?
Ezek nem egyik napról a másikra alakulnak ki, hanem fokozatosan évek alatt, ha figyelsz és szerencséd van, akkor kitolható egy kicsit, de egy idő után bizony látványos lesz a korunk.
Na? Mikor ereszkedett meg a bőröd? Mikor lett eres és lógós a melled? Ugye, hogy nem azon a napon, amikor betöltötted a 40-et? ez a folyamat már beindult évekkel a 40 előtt...
Testileg: Kövér vagyok. Le fogok fogyni, csak a pajzsmirigyem kínlódik, meg valahogy nehezebben megy a fogyás, mint 20 éve :) A fizikai problémáim inkább a túlsúlyomból adódnak: eresedik a bokám, itt-ott fáj, de ez tényleg a kövérség átka, nem a 40+-é. A mellem sem olyan, mint 20 éve, de az nem zavar, meg szép így is :D
Lelkileg: sokkal türelmetlenebb vagyok, illetve kevesebb időt/esélyt adok a számomra terhes dolgoknak-embereknek. Viszont egyre kevésbé megyek bele a vitákba, magamban gondolok dolgokat, de egyre kevésbé van kedvem konfrontálódni. Inkább csak letudom azzal, hogy "Ez hülye..."
Tök jó amit írsz!
De a külső is fontos . Nekem mindenképpen.Lehet engem felszínesnek nevezni ,vállalom.
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- Milyen külső/belső változásokat vettél észre magadon a szülésed óta?
- Ki esett már át valamilyen radikális változáson Külsöben?(hajfestés stb)