Ki esett már át valamilyen radikális változáson Külsöben?(hajfestés stb) (beszélgetés)
én is őszülők. :D még nem voltam 15 se amikor az első szálak megjelentek. most 20 leszek és már vannak rendesen. még nem látszik annyira, meg még csak szálak, de öt év múlva úgyis festetnem kell. egyébként szerintem hajszín kérdése az egész. pl aki szőke vagy nagyon világosbarna mint pl egyik nagymamám, ott alig látszik és sokkal természetesebb, nem is festeti, de anyukám haja például fekete volt eredtileg meg most is az csak festve. de abban nagyon feltűnőek az ősz hajszálak.
egyébként radikális változás még nem volt, nyáron vágattam a hajamból vagy 20 centit, de derékig érőből lett hátközépig érő, szóval nem nevezném annak. de most be akarom színezni. :)
Kedves Csokimókus!
Én is ezt gondoltam...sajnos nálunk családi örökség a korai őszülés.... 2o-as éveim eleje óta őszülök,...ma már festék nélkül nagyon "mákos" lenne a hajam. Igy marad a szép festett barna, időnként szőke csikokkal...:(.
Sziasztok! Én világos szőkéről feketére,ezután rövid szőke lettem. Amúgy ha depis vagyok mindig hajat festek. Most az alját festettem be feketére,felül szőke,ja és csináltattam egy ajak piercinget is.
Szerintem teljesen normális,ha néha "meggajdul" az ember lánya. :-)
Nem tudom, hogy hány éves vagy, mindenesetre engem huszonévesen módfelett zavart a világos barna hajamban az egyre több ősz hajszál. És ezt értsd úgy, hogy már akkor ujjnyi helyeken őszült, nem egy-két szál bújkált.
Szerintem majd ha őszülni kezdesz és még nem leszel nagymama korú, átértékeled majd ezt a kijelentésedet.
Szia Én is így vagyok vele.Ha nincs 1 szál ősz hajam 32 éves létemre,minek fessem?Én totál meg vagyok elégedve a külsőmmel.
Vannak programok,ahol fel kell tölteni a fotót és meg lehet szerkeszteni,hogyan néznénk ki rövid vagy éppen másmilyen színű hajjal.Hát Én undorító lennék.Dehogy csúfítanám el magam!
Szerintem a nők 99%-a:)
Én legutóbb 5 éve, amikor hátközépig érő vörös hajból csináltattam 2 centis szőkét.
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?