Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is? (beszélgetős fórum)
Szia!
most 21.hetesek vagyunk és most már van pocó bizony :) már mint amit más is lát, már a legnagyobb derekű nadrágom sem jó derékban, pociban, amúgy igen, eddig bandázst használtam, de jövő héten megyek kismama naciért
én azt mondom, hogy már 10.héten is nőtt, de ruhában, stb, senki nem láttam, csak mi, hogy valami domborodik, és nem tudom behúzni totál mint annak előtte.
Legjobban azt hiszem 18.hét után lódult egy nagyot.
De azt hiszem aki nem ismer, kívülálló és rám néz, nem tudná biztosra megmondani, mert tényleg vékony voltam - értsd a medencecsontjaim látszottak, mára eltűntek :D, tehát ha előtte nem látott soha azt is hiheti ez az alap, bár azt mondják aki volt terhes vagy a felesége az látja a különbséget.
Nekem 17 hetesen még nem vették észre a kollégáim. Zancsika sógornője vagyok, igaz ahogy írja, félidőben indult be a pocakom. Most vagyunk 33 hetesek :-D
nikletty, hogy áll a pocakod kerekedése?
Köszi!
Meg szerintem nekem hátsó falon lehet a babuci, de hamarosan ezt megtudom.
De első uh-n mondta már a doki, hogy szépen hátul, fent van a méhben, ilyesmit...
hát nem tudom, párom is azt mondta kicsit másnak látja az arcom... én semmit :P
Lehet ez csak olyan, hogy tudja mizu odabent és másképp néz rám kicsit :)
neked is nőni fog. biztos nagyon sok mindentől függ. de én is mindenhol azt olvastam, hogy általában első babánál vehető észre a legkésőbb.
ezért is furcsálltam, hogy akkor nekem miért látszik már ilyen korán. nem mintha bánnám. de érdekes.
jaj, irigy vagyok...
remélem velünk sincs gond, hogy még annyira nem
azt hallottam attól is függ hogy a babuci hol helyezkedik a méhben, és tényleg milyen a hasfal
Sziasztok!
Mindenkinek gratula!
Első terhességemnél a 15. hét környékén kezdett látszódni igazán, most már korábban, de nem annyira.. akár azt is hihették, hogy csak jól megebédeltem :)
Sziasztok!
Gratulálok a terhességhez mindegyikőtöknek/egyeseknek a babához!
Én 170/47-el estem teherbe, és mivel majdnem végig keresztben feküdt, így még a szülés napján is akkora hasam volt, mint egy 6-7 hónapos terhesnek. - nem bántam, mert még ezt is bálnásodásnak éreztem -
Amikor először látszani kezdett, az olyan 16 hetesen volt.
Sziasztok!
8+3-nál vagyok és bizony igencsak gömbölyödik. :) Mondjuk büszkén vállalom. ;)
Én már éreztem a 9. héten, hogy nem bírom begombolni a ruháimat, természetesen nem volt feltűnő, tehát másoknak azért nehéz lett volna látni, de Nekem biza már most a 13. héten gömbölyödik a hasam. Természetesen még nem feltűnő, de már pl apa is észreveszi egyből.
De azért még bőven eltakarhatnám ha akarnám és senki sem venné észre, hogy babát várok.
Az arcot már a vége felé szokták mondani, mikor hamarosan szülés lesz... állítólag picit felpuffad...
Nekem nem volt, de így hallottam :)
Köszönöm lányok!
De szívesen várok még
Bőven van időnk még nőni :)
Csak már idegesített, hogy minek keresik, ők nem tudják, hogy általában később látszódik...?
Nekem az arcomra mondta a kolléganő, hogy ő látja...
Nem tudom, ha nem tudja, akkor is látná-e?...:O
azért kérdem ám én is, mert eddig én is úgy gondoltam, hogy majd ahogy a 20.hét felé közeledek egyre nő majd
No de ma melóhelyre mentem és már a pocimat keresték...
és elbizonytalanítottak és ezért mondom most már megkérdezem itt a csajokat
Szia...én is vékony testalkatú vagyok 165cm és 56 kg...14.hétben vagyok most,és most kezd gömbölyödni a hasam, de még most sem látványo sajna..:(
azt mondják hogy a 16. hét körül nő majd jelentősebbet..
de 10-12 hét körül én is nagyon fel voltam puffadva.....:)
jó babavárást kivánok neked...ha van kedved csatlakozz a 2012 januári babások fórumhoz nagyon jó kis csapat jött össze....:)
hát igen, ez változó mindenkinél:)
én is viszonylag vékony vagyok, ráadásul eleinte sokat hánytam. A 12. hét környékén még semmi sem látszódott, csak én láttam, a 20. hét körül inkább olyan voltam mint aki kicsit meghízott. Utána már jobban látszódott, de én is szerencsére csak 10et híztam, így hamar le is tudtam adni. Ne aggódj:)
Persze nekem is sokszor rosszul esett, hogy ahelyett, hogy azt mondták volna hogy milyen szép kismama vagyok, nem híztam el, azon aggódtak hogy kicsi lesz a gyerek, holott semmi összefüggés, kisfiam 3380 grammal született:)
52kg, 162cm... 5. hónapban kezdett meglátszódni. A végére 10kg-ot híztam...
Azt mondják, akinek erősebb a hasfala, később látszik.
További ajánlott fórumok:
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Vajon akar még valamit? Mért nem válaszol egyértelműen?
- Mik a szülés megindulásának egyértelmű jelei? (Mikor rohanjunk a kórházba?)
- Gyermekszülés után egyértelmű a hűtlenség?
- Ki mit gondol, ha egy pasi kitér a kérdések elől, s sosem ad rá egyértelmű választ?!