Mik a tapasztalatok a Seba Med termékekről? (tudásbázis)
7. Reenee
2007. máj. 5. 11:09
még csak nem is hallottam róla :(
6. Elviracska (válaszként erre: 5. - Ec63a7fc29)
2007. máj. 5. 09:59
Örülök,hogy segitett:)
További szép napot...
5. ec63a7fc29
2007. ápr. 29. 12:01
Évek óta töröm a fejem, mi volt az, amit az ekcémára használtunk!
A Seba Med fürdetőszert, sampont. Csak amennyit kellett. (Köszi a kérdést, ez eszembe juttatta.)
Volt mellette valami orvos által írt folyadék, amitől el is múlt neki. (11 éve) Most a másikkal kínlódunk ebben a témában. Valami endogén eredetű dolog miatt.
4. Kolibri
2007. ápr. 13. 19:21
A desodort kifelejtettem, pedig azt is nagyon szeretem!
3. Elviracska (válaszként erre: 2. - Kolibri)
2007. ápr. 13. 18:46
Szia
Köszi ,hogy irtál ,én is nagyon szeretem ,sajna itten nálunk nagyon nehéz beszerezni ,mert alig kapható,de viszont a szappan az isteni az arc börnek ,meg a gyerekeimnek használom a testápolot tüsfürdőt ,és megvagyok nagyon elégedve.Rendbe tartja a bör normál állapotát, se nem zsiros se nem száraz pontosan olyan milyennek lennie kell.Nagyon bevált nekünk.
2. Kolibri
2007. ápr. 13. 17:58
En naptejet, nappali arckremet es intim mosakodot hasznalok ebbol a term. csaladbol.Regebben a szappant is hasznaltam, mert jo volt az arc boromnek. Ferjem ilyen sampont hasznal. A sampon ferjem szerint olyan, mint a tobbi, de en nagyon szeretem ezeket a termekeket. Annyira, hogy ha valahol nincs a boltban, akkor kepes vagyok varni a vasarlassal, de mast nem veszek meg. Ja! Es a testapolojuk is nagyon jo!
1. Elviracska
2007. ápr. 13. 14:29
Ismeritek, a Seba Med, terméket?És ha igen mit használtatok közülük?
További ajánlott fórumok:
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Mik a tapasztalatok a Basica termékekről?
- Gyakran kipattogzódik a bőröm, mit tudnék rá használni, tapasztalatok termékekről?!
- Pharmanex termékekről van valakinek tapasztalata?
- Mik a a tapasztalatok a webshopokon vásárolható felbontott termékekről?