Mik a tapasztalatok a Basica termékekről? (tudásbázis)
én csak ilyen basica port vettem korábban (mielőtt a gyógyszertárit vettem volna).
ahogy annakidején nézegettem a termékeket a herbaházban, még ennek a natúr változatában volt a legkevesebb adalékanyag.
mondjuk az íze is jó, gondolom a laktóz miatt, olyan tejszerű. egyszer vettem narancsosat is, de az nekem nem nagyon jött be, furcsa íze volt, olyan mint ezeknek a plussz pezsgőtablettáknak (azokat nem szeretem).
Na igen, nagyon megosztottak az emberek erről a termékről. Engem nem győzött meg, de nem is volt rosszabb.
Melyik hasonlóan működő lugosító port ajánlanád? A gyógyszertári verzión kívül bármilyen más termék érdekel.
Köszi :-)
érdekes cikk. köszi!
lehet, hogy igaza van, lehet hogy nem, én sajnos ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok szakember.
mindenesetre azért a lúgosító hatást lehet mérni a vizelet ph-jával, ami már a sima szódabikarbónától is változik, szóval szerintem a patikai por az tuti jó, de el tudom képzelni, hogy a basica por még hatásosabb. de az is lehet, hogy ez csak a marketing, hogy el tudják adni ilyen áron.
sajna ebben mi itt nem fogunk tudni igazságot tenni, de köszi az infót:)
én anno végignéztem a boltban az összes ilyen basica terméket, végülis a sima (natur) változatot vettem párszor. de: mint mondom ebben is van laktóz, valamint elég drága (ahhoz képest amit a patikában vennél)
de ha már megvetted, akkor persze, idd meg:)))
a dobozon rajta van az adagolás, reggel-este 1 pohár vízben vagy teában feloldani 1 mérőkanál port. (gondolom a sportital is hasonló mint a többi termék, mert azokat így kell adagolni)
hát igen, csak már nem akarom kidobni, ha már anno megvettem
van a honlapjukon pdf doksi, ami összehasonlítja azzal, amit te írsz, de még nem olvastam át részletesen
ez alapvetően lúgosító por.
de szerintem ne vegyétek, mert laktóz is van benne (az meg pont nem jó a lúgosításhoz).
az ízesítettekben meg még aroma is, és még ki tudja mi...
vegyetek inkább a patikában bázisport, abban nincs adalékanyag, pont ugyanolyan hatásos, és töredékébe kerül:)))
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a sport verziója (por szintén), hogyan kell szedni? Igazából nem sportolok most aktívan, de szeretném ezt a dobozt is felhasználni (amikor vettem még sportoltam), gondolom anélkül sem gáz...Szerintetek joghurtba is lehet ugyanúgy, vagy tényleg vízben kell feloldani? Mennyi ebből a napi adag? 1 liter vízben kell feloldani a napi adagot, na de mennyit? Ugyanúgy mint a többinél? (16 g). A honlapjukon még nem találtam meg a választ.
Köszi
B.
Nem,sajnos nekem már későn jöttekrá a gyomorproblémámra (5 éven át nem engedtem ,a tükrözést,aztán már könyörögtem,TEGYÉK meg ).
Tényleg engedni kellett volna az elején,akkor talán még a poron is gondolkozhatnék !Így az
ÍTÉLET : egész életemben gyógyszert kell szednem .1 hétig megpróbáltam nélküle ,1 hónapig öleltem a wc-csészét.
Nekem semmit nem segített,bár nekem komoly gyomor
problémáim vannak .Csak a pénztárcám bánta.
További ajánlott fórumok:
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Gyakran kipattogzódik a bőröm, mit tudnék rá használni, tapasztalatok termékekről?!
- Pharmanex termékekről van valakinek tapasztalata?
- Mik a a tapasztalatok a webshopokon vásárolható felbontott termékekről?
- Mik a tapasztalatok a Seba Med termékekről?