Gyakran kipattogzódik a bőröm, mit tudnék rá használni, tapasztalatok termékekről?! (beszélgetés)
Ha tul zsíros,eltömiti a bört, nem tud regeneralódni.Szerintem kérd ki patikus vagy bőrgyógyász tanácsát,és többet ne borotváld azon a részen.
Én a gyantától pattogok ki,de csak az érzékeny területeken,szóval nekem marad a borotva,esetleg epilátor...
És az baj,ha túl zsíros?
De jó neked,h. nem szőrösödsz ott, én sajna szinte mindenhol :D
Igen..én is kb. ezeket találtam, szerintem venni fogok rá vagy neogranormont vagy tetrant , hátha jobb lesz...
nekem egész télen nem volt epilálva a combom, csak alul a lábam :D de most előző héten úgy gondoltam ,h. végre jobb az idő, nem pusztítom a Páromat combom szőrösségével tovább,és nekiestem...
nem kellett volna, azt hiszem ezentúl marad a gyanta, de valami krém azért jó lenne rá :/
babakrémek? neogranormon, alsol, sudocrem, johnson babakrém? vagy maga a babaolaj? bár nekem ami bejött az teljesen tiszta, tehát bio (naturland asszem) kamillás krém.
de őszintén, a combom nekem is ilyen szokott lenni, és semmi de semmi nem jó rá, csak az, ha borotva helyett elmegyek és legyantáztatom. az egy hónapig tutira jó, utána is még alig látszik, és nem tudom miért de nem pattogzik ki tőle. én nyáron ezt fogom csinálni, most meg inkább semmit.
Sziasztok! Gyakran van bőr irritációm, apró piros pöttyök jelennek meg a bőrömön, főleg a combomon, és főleg borotválkozás után...
Szeretnék erre valami hatásos gyulladáscsökkentő, hámlasztó krémet, ami nem illatosított és nem vegyi,mert van nagyon jó testápolóm,de illatosított és ha ilyesmiket rákenek még borzasztóbb lesz :/
Várom az ötleteket és a tanácsokat! Mindenért nagy köszönet! :)
További ajánlott fórumok:
- Shea vajat hogyan kell használni, milyen gyakran?
- Milyen gyakran kell használni az orrszívó porszívót?
- Rossmann Joker kupont lehet használni akciós termékekre is?
- Használ valaki elemes borotvát? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyen márkájút használtok, és milyen gyakran kell használni?
- Dentomin fogport milyen gyakran kell használni és mennyi ideig (mindegyik színű képes fehéríteni a fogakat)?
- VIO készüléket milyen gyakran lehet használni egy héten és mennyi ideig ?