Milyen gyakran kell használni az orrszívó porszívót? (tudásbázis)
Mi ma este próbáltuk ki először!Apa le fogta a kezeit,tartotta a fejét,én meg szippantottam!Nem ijedt meg tőle,nem sírt,nagyon drága volt,csak nézett rám össszeráncolt szemöldökkel,nagy szemekkel,mint aki azt kérdezi:te most komolyan az orrlyukam felé közelítesz azzal a zúgó műanyag darabbal?
A sóoldatozásról nem is tudtam,de alkalmazni fogom!
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Sóoldatot lehet otthon házlag is készíteni?
Én orrszívózás előtt mindig cseppentettem neki élettani sóoldatot az orrocskájába, azt hagytam pár percig hatni és már lehet is szivatni :-)
Gondolj bele az a 8-10 alkalom bőven elég is hiszen ébrenléti időben akár óránként is szívhatod.
Szia!
Én annyiszor szippantottam ahányszor szükséges volt. Egy ekkora gyermek nehezen viseli ha nem az orrán veszi a levegőt. Az én kisfiam 2 éves elmúlt, még mindig nem alszik ha nem az orrán keresztül lélegzik.
További ajánlott fórumok:
- Shea vajat hogyan kell használni, milyen gyakran?
- Hogyan kell használni a száraz-nedves porszívót vizes tisztításra?
- Gyakran kipattogzódik a bőröm, mit tudnék rá használni, tapasztalatok termékekről?!
- Használ valaki elemes borotvát? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyen márkájút használtok, és milyen gyakran kell használni?
- Dentomin fogport milyen gyakran kell használni és mennyi ideig (mindegyik színű képes fehéríteni a fogakat)?
- VIO készüléket milyen gyakran lehet használni egy héten és mennyi ideig ?