A méhpempőnek milyen az íze? Mire jó? (tudásbázis)
Az íze savanykás.
Csak olyanról vásárolj, ahol hűtőben tároljàk.
Keress rá a neten, mire jó, mert hosszú leirni, főleg bideót nézz meg erősítő egyébként, rengeteg jó hatàsa van. A méhkirálynő eledele.
Mindenfélék vagyunk. A lényeg, találjunk mielőbb megoldást.
Leírom, lehet kinevetsz, nem baj.🙂 Kicsit feszesek a vállaim, néha kicsit fájnak is. Jó régen. A torna eddig nem segített, de szorgalmas vagyok és bizakodó. Megoldom, kées vagyok rá!!!
Ma elkezdtem hallgatni frekvencia zenét, ami a vállfájdalom, merevség enyhítésére irányul. Hinni nem hiszek se ebbe se másba, de a tapasztalatom nagyon érdekel mert használnék ilyen zenét másra is ha a vállamra bejön. Ingyen van, próba-szerencse!😀
Egy kicsit talán savanykás, de csak kis ideig lehet érezni miután lenyaltad a gyufaszál végéről, amit bele mártottál a kis üvegbe.
Antioxidáns, antibakteriális hatóanyagai, és vitamin összetevői révén hatékony segítséget nyújthat az emberi szervezet egészségének megőrzésében.
A legjelentősebb a B-vitamin tartalma - B1-, B2-, B3-, B5-, B9- és B12-vitaminok is megtalálhatók benne -, ezen kívül A- és E-vitamint is tartalmaz.
A "belemártott gyufaszálvég" mennyiségtől ne fogyassz többet!
Ha az eladó többet javasol, az csak a pénz miatt van.
Én is fogyasztottam a méhpempőt néhány hónapon át, csak míg a problémám meg nem oldódott. Eszembe nem jutott hogy csodaszer lenne. Azok a készítmények sem azok amit orvos ír receptre, mégis emberek milliói élnek vele.
Magam részéről jobban pártolom azokat a szereket amik mellékhatások nélkül gyógyítanak, mint azokat amik tüneteket enyhítenek mellékhatások sorozatával.
Kinek a pap, kinek a papné, egyik tábort sem kritizálom. :)