Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A méhpempőnek milyen az íze? Mire jó? fórum

A méhpempőnek milyen az íze? Mire jó? (tudásbázis)

8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:05

Az íze savanykás.

Csak olyanról vásárolj, ahol hűtőben tároljàk.

Keress rá a neten, mire jó, mert hosszú leirni, főleg bideót nézz meg erősítő egyébként, rengeteg jó hatàsa van. A méhkirálynő eledele.

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 10:26

Mindenfélék vagyunk. A lényeg, találjunk mielőbb megoldást.

Leírom, lehet kinevetsz, nem baj.🙂 Kicsit feszesek a vállaim, néha kicsit fájnak is. Jó régen. A torna eddig nem segített, de szorgalmas vagyok és bizakodó. Megoldom, kées vagyok rá!!!

Ma elkezdtem hallgatni frekvencia zenét, ami a vállfájdalom, merevség enyhítésére irányul. Hinni nem hiszek se ebbe se másba, de a tapasztalatom nagyon érdekel mert használnék ilyen zenét másra is ha a vállamra bejön. Ingyen van, próba-szerencse!😀

6. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
tegnap 10:06
Ez biztos. Ismerek olyanokat, akiknek se gyógyszer, se természetes, hanem csak "kezelés". Kicsit foglalkoznak vele, ő hisz benne, ez a lényeg.
5. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:32

Egy kicsit talán savanykás, de csak kis ideig lehet érezni miután lenyaltad a gyufaszál végéről, amit bele mártottál a kis üvegbe.

Antioxidáns, antibakteriális hatóanyagai, és vitamin összetevői révén hatékony segítséget nyújthat az emberi szervezet egészségének megőrzésében.

A legjelentősebb a B-vitamin tartalma - B1-, B2-, B3-, B5-, B9- és B12-vitaminok is megtalálhatók benne -, ezen kívül A- és E-vitamint is tartalmaz.

A "belemártott gyufaszálvég" mennyiségtől ne fogyassz többet!

Ha az eladó többet javasol, az csak a pénz miatt van.

tegnap 08:36

Én is fogyasztottam a méhpempőt néhány hónapon át, csak míg a problémám meg nem oldódott. Eszembe nem jutott hogy csodaszer lenne. Azok a készítmények sem azok amit orvos ír receptre, mégis emberek milliói élnek vele.

Magam részéről jobban pártolom azokat a szereket amik mellékhatások nélkül gyógyítanak, mint azokat amik tüneteket enyhítenek mellékhatások sorozatával.

Kinek a pap, kinek a papné, egyik tábort sem kritizálom. :)

tegnap 08:21
Anyám ette egy ideig, mert "mindenre is jó". De hamar abbahagyta. Ez sem csodaszer, természetes anyag, biztos vannak jó élettani hatásai. Amihez gondolom hónapokig, évekig kell fogyasztani és mellette egészségesen élni. Ahhoz viszont elég drága.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:16
Semmihez sem hasonlítható, nagyon rossz. Nem az íze miatt veszik az emberek.
tegnap 06:32
A méh pempőnek milyen az íze? Mire jó?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook