Miért van az hogyha rákattintok egy linkre bezáródik a net? Újra meg kell nyitnom mindent. (tudásbázis)
4. 62cc0f78ae
2009. szept. 27. 21:50
Vagy a windowst kéne újratelepíteni. Velem is volt ilyen, csak nekem hibaüzi is jött, úgy záródott be. Én az XP-t telepítettem újra.
3. d879a0c5b4
2009. szept. 27. 21:03
Egy böngésző újratelepítése pl. segíthet...
2. nikcsike
2009. szept. 27. 21:01
Nem mindig csinálja ezt, de mostanában elég gyakran. Elég ha iwiwen meg akarok nézni valamit. Ráklikkelek valamire és egyszerüen bezáródik. Mitől lehet ez. Lehet orvosolni?
1. nikcsike
2009. szept. 27. 20:59
Miért van az hogyha rákattintok egy linkre bezáródik a net. Újra meg kell nyitnom mindent.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem látom a fórumot, ha rákattintok a címére?
- Szerintetek mitől lehet az, hogyha rákattintok (duplán) egy parancsfájlra, nem indul a program (ami eddig korábban működött)?
- Hol találok olyan karácsonyi képeslapot amire pl. ha rákattintok esik a hó?
- Miért csinálja az msn-em, 2 embernél, hogy azt írja ki, hogy bejelentkezett aztán rákattintott a nevére és nincs is fenn?
- Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket?
- Kaptam meghivót a barátikör.hu-ra, de amint rákattintok a linkre, a főoldal jelenik meg, és nem a regisztrációs űrlap.Mitől lehet ez?