Miért csinálja az msn-em, 2 embernél, hogy azt írja ki, hogy bejelentkezett aztán rákattintott a nevére és nincs is fenn? (tudásbázis)
Én három esetben tapasztaltam ilyet
1. hibás messenger-verzió (ilyet csak egyszer láttam, egy messenger frissítés után, de hibát kijavítota a microsoft)
2. az illető kicsit későn kapcsol, hogy rejtve akart bejelentkezni, vagy be van állítva a gépén, hogy bekapcsoláskor azonnal elinduljon és belépjen a messenger, ilyenkor gyorsan odakap és átállítja Rejtvére vagy kilép
3. összeszedte valamelyik messengeres vírust, ami ugye ellopja a messenger-jelszót, a vírus képes arra, hogy a messenger nem is fut (elég, ha fent van a gépen), a nevében bejelentkezik, sőt üzeneteket küldözget - többnyire vírusos linkeket - a partnerlistáján található ismerőseinek, és teszi mindezt ráadásul úgy, hogy az illető a dologból észre sem vesz semmit.
vagy ő letiltott...
nekem is volt, h vkit átmenetileg töröltem de nem tiltottam le.ő továbbra is látott ha bejelentkeztem...
és nem a rejtettre kapcsolástól van..mert ha azt úgy állítaná be vki hogy még a belépő oldalon állítja magát rejtettre akkor eleve rejtetten jelentkezel be és így nem kellemetlen.
vagy nem ír vissza, ha nem akarja, hogy tudd, hogy ott van
az is lehet, hogy csak téged tiltott le :-)
De ha valaki rejtve kapcsolódik, akkor gondolom ilyenkor amikor belép az illető, akkor az ismerősei azt nem láthatják, hiszen épp ez a lényege...
Hacsak nem elérhetőként lép be, majd utána állítja át magát rejtve.
Vagy ez akkor is úgy van, amikor eleve rejtve kapcsolódik? Aki ismerősei épp ott vannak, akkor látják a rejtve kapcsolódó ismerőse belépését?
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Albérletbe ideiglenes lakcímen bejelentkezni
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Egy napos kisműtét alkalmával, mennyit kell adni az altatóorvosnak, amikor bejelentkezik?
- Miért nem tudok bejelentkezni msn-re?