Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket? (tudásbázis)
Talán, attól még mennie kellene... bár nagyon nem ismerem ezt a vírusírtót.
Az internetbeállítás úgy van, ahogy írtam? Legyen az Internet Explorer az alapértelmezett...
Frissül-e rendszeresen a vindózod? Tettél fel másik böngészőt (mozilla, opera, netscape...stb)?
Aztán a másik ötletem a következő:
3. Nézd meg az internetbeállításaidat. Vagy az asztalon elhelyezett Internet Explorer ikonjára kattintva jobb gombbal és Tulajdonságok menüponttal. Vagy Vezérlőpultból az Internet beállítsok ikonon keresztül.
Keresd meg a Programok fület. Aztán az ablakon alul legyen beipipálva hogy az Internet Explorer ellenőrizze, hogy alapértelmezett böngésző-e. Illetve az E-mail rész legyne Outlook Expressz.
Ha nem volt bepipálva, akkor újra kell indítanod mind a böngészőt, meg a levelezőt is.
:)
Milyen vírusírtó programod van? Esetleg spyware írtód?
2. A konkrét kérdésem az, hogy van-e olyan program, ami meggátolja az un. pop-up ablakok felnyílását?
Szia!
Nézd meg, hogy be van-e állítva a következő!
1. Eszközök - Beállítások - Olvasás fül alatt NE legyen bepipálva a következő: Az összes üzenet egyszerű szövegformátumban történő olvasása.
- Ellenben ilyenkor nem működnek a linkek.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Internet Explorerben hol tudom beállítani, hogyha rákattintok egy linkre, akkor ne nyisson meg egy teljesen új IE lapot?