Internet Explorerben hol tudom beállítani, hogyha rákattintok egy linkre, akkor ne nyisson meg egy teljesen új IE lapot? (tudásbázis)
7. SzánI. (válaszként erre: 6. - F263e5104b)
2011. szept. 12. 11:13
Tudom, hogy kell új (vagy szerinted ujj) lapot nyitni.
Csak ha rákattintok egy linkre, vagy google találatra, akkor nem ezen az oldalon belül nyit egy új lapot, és oda rakra a linket, hanem egy teljesen új oldalt nyit. Na mindegy.
6. f263e5104b (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2011. szept. 12. 11:04
figyi meg néztem ! amikor betölt!a "kedvencek" felirat alatt vann a kereső "hosszu kék sáv" rögtönn utánna van egy kis kék kocka!! az nyit ujj lapot!:)
5. f263e5104b (válaszként erre: 3. - SzánI.)
2011. szept. 12. 11:01
mikor meg nyitod az exp. akkor ott felül ahol a link van van egy kis kék kocka erre katt és azon belül tudsz ujj oldalt meg nyítnide mindjárt nézem puill pontosan
4. SzánI. (válaszként erre: 2. - F263e5104b)
2011. szept. 12. 10:59
???? Mi van???
3. SzánI.
2011. szept. 12. 10:59
Szeretném beállítani az Explorert, hogyha van egy találat a google-ban, vagy rákattintok egy linkre, akkor az adott nagy lapon belül nyissa meg új lapként, és ne egy teljesen új oldalként, ami alul azon a tálcán újként jelenik meg.
Nem tudom, hogy mennyire érthető ahogy leírtam.
2. f263e5104b
2011. szept. 12. 10:58
aszem at sehol mert rá katt és ilyenkor nyít ne kattogtass:))
1. SzánI.
2011. szept. 12. 10:57
Internet Explorerben hol tudom beállítani, hogyha rákattintok egy linkre, akkor ne nyisson meg egy teljesen új IE lapot?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket?
- Hogyan lehet Internet Explorer-nél beállítani, hogy bizonyos honlapok csak jelszóval legyenek elérhetők?
- Internet Explorert kellene beállítani. Kérlek segítsetek!
- Mobil internetet (webstick, dongle) hogyan lehetne beállítani?
- Van egy egyszerű telefonom amin elérhető az internet, hogyan tudnám beállítani az ingyenes facebookot?
- Fujitsu Siemens pocket pc-n hogyan tudom beállítani, hogy csatlakozzon az elérhető internetre?