Internet Explorert kellene beállítani. Kérlek segítsetek! (tudásbázis)
8. 15a3fa73e6
2009. szept. 22. 20:45
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet hogy az IE-mnek az iwiwnél nincs görgetősávja oldalt? Vagyis pl kezdőlapnál van, de valakienk a az adatlapjánál nincs.
7. koperta
2009. máj. 15. 09:46
Köszönöm. Nagy nehezen sikerült visszakapnom, de most már asszem inkább a Mozillát fogom használni. Szimpatikusabb a kezelő felülete, meg hasonlít is az Explorerhez. Köszi mégegyszer!
6. SF
2009. máj. 14. 21:25
Fent az ikonsorban nézd meg:
FÁjl/Kapcsolat nélküli munka
Ha van pipa mellette, akkor kattints rá. El kell tűnnie, ezután muszáj, hogy működjön.
Elvileg az origo-nak kellene bejönnie, de némi keresgélés után csak azt írja ki, hogy az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot.
4. koperta
2009. máj. 14. 21:14
Hát nincs segítségem. Kááááár. Jó éjszakát mindenkinek!
3. SF
2009. máj. 14. 21:13
Van kezdő oldalad?
2. koperta
2009. máj. 14. 20:55
Biztosan valamit nem jól csináltam, de nem hoz be semmilyen lapot. Mi lehet a hiba, hol kell ezt beállítani?
1. koperta
2009. máj. 14. 20:55
Internet Explorert kellene beállítani. Kérlek segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell az Internet Explorert feltelepíteni?
- Hogyan lehet Internet Explorer-nél beállítani, hogy bizonyos honlapok csak jelszóval legyenek elérhetők?
- Mobil internetet (webstick, dongle) hogyan lehetne beállítani?
- Internet Explorerben hol tudom beállítani, hogyha rákattintok egy linkre, akkor ne nyisson meg egy teljesen új IE lapot?
- Van egy egyszerű telefonom amin elérhető az internet, hogyan tudnám beállítani az ingyenes facebookot?
- Fujitsu Siemens pocket pc-n hogyan tudom beállítani, hogy csatlakozzon az elérhető internetre?