Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát? (tudásbázis)
Egyébként mindig az rtl-klub csinál olyan új digitális fejlesztéseket a honlapjukon, az rtlmost-on, hogy utána nagyon, nagyon sokáig senki nem tud megnézni semmit, és gondolom, jó sokan jelzik feléjük, mire eljut a fülükig, hogy valamit tenni kellene, hogy a nézőik vissza is tudják nézni...
Mindig az rtlmost-os visszanézésekkel van csak problémám, a tv2-ével soha, semmi gond nincs...
De már tele van a nemlétezőm az rtlmost.hu miatt...
Csak gondoltam, hogy megnézem, mert lehet a link is hibás, nem?
Mondjuk az én gépemen csoda lenne, ha hibátlanul futna valami... :D
Kiírja a hibakódokat...
A google chrome-nál a 3222, hogy silverlight 5-ös, amikor az van rajta, és még újra is telepítettem...
Majd a firefoxban már bejött, de a felénél kiírja, hogy 6002-es hibakód, az meg azt jelenti, hogy a licensz nem tud kapcsolatban lépni a szerverrel...
De csak az rtlmost-nál nem tudok visszanézni semmit, a másik csatornáé, a tv2-é nem kér ilyen-olyan hülyeségeket...
Csak az rtlmost-nál csináltak valami új digitális fejlesztést, és azóta nem lehet lejátszani semmit...
Elaludtam a híradót, és a fókuszt, és nem tudom vissza nézni, pedig a fókuszban volt az új Dallas,az új szinkronhangokkal...
Most nekem kell segítség:
A www.rtlmost.hu -ban vissza szeretném nézni,amiről lemaradtam...
Folyamatosan kiírja lejátszás előtt, újra, és újra, hogy csak a Silverlight új, 5-ös verzióval érhető el... Nekem az van...
De hogy a gépnek nehogy hiányzérzete legyen, leszedtem a gépről, és ezen kiírás szerint, erre rákattintva újra telepítettem a gépen...
Még mindig kiírja, hogy csak a Silverlight új verziójával nézhető a videó... és kiírja hibakódnak, hogy lejátszási hiba:
3222 kód.
Megnéztem a google-on, hogy mit jelent ez a hiba, és ott is a silverlight-ot írja ki...
Mi a jó fenét tudom még csinálni, ha eszerint is teljesen újra telepítettem a gépen, és még mindig nem fogadja el????
Sika, radír, törlés!
Egy másik kiegészítő csodásan megoldja e bajságot :)
Most egyéb zavar keletkezett, de ez már nem vészes.
Királyság :)))
Ha valakit érdekel a neve, privátban elküldöm. Magyar nyelvű.
Hosszas nyomozás után megtudtam, hogy ezen egy kiegészítővel lehet változtatni. Találtam egy fórumot, ahol mások kárán lehetne tanulni, de...
nem tudok, mert AVG nevű eszköztár nálam nincs :)
NewTab elvileg erre való, de beállításai a helyzeten nem változtatnak.
Mindenkinek köszönöm az eddigi fáradozást :)
Kis segítség, ha a jövőben szükség lenne rá:
Lányok , az én szemem már leragad. Bocsi de
Elmentem aludni, holnap folyt.köv.
sziasztok, szép álmokat!!
Egyébként furcsa ám a megnevezés:
a lap a plusz jellem megnyitott új pici lapocska a felső sorban, egymás mellett...
az ablak meg egy teljesen új ablak, amiben csak egy lap nyitható meg, nem lehet egymás mellé helyezni felül...
Megvan. Ez ablak lesz, nem lap?
A + jeles lapra gondolok.
hogyne lenne! van egy olyan kis kocka szerű alá van írva, hogy Új ablak.
A kezecskével húzd fel ide a lapodra , fel a felsorolás alá fájl,szerkesztés,nézet-----. alatta van az ablak ahol most az van, hogy tudásbázis-Hol tudom beállit...... ,oda mellé húzd a kezecskével az új ablakot.
Próbaaaaa!!!!
Nincs, mindent megnéztem, amit ajánlottatok.
Talán majd holnap meg tudom kérdezni az illetőtől, hátha szándékosan állította be.
Akár üres lapot, vagy a kezdőlapot, mint régen.
Egy időben kisebb ikonok mutatták itt az összes előzményt, bár ez szintén önkényesen "tanyázott" a gépre.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?