Szerintetek mitől lehet az, hogyha rákattintok (duplán) egy parancsfájlra, nem indul a program (ami eddig korábban működött)? (tudásbázis)
Szia!
Néztem az eseménynaplót még akkor, de sajna semmi érdemlegeset nem láttam benne, ezért nem tudtam hol keressem a hibát.
De legközelebb az eseménynaplóval fogok kezdeni.
Köszönöm szépen a segítségedet!!!!!
Hát ezt az eseménynaplóból lehetett volna megállapítani, de most már késő, mert visszaállítottad.
Azért egy víruskeresést elindítanék a teljes gépre valamikor.
Szia!
Örülök, hogy még itt vagy :)
A nod-ot azért szedtem le, hogy újrategyem :) (tudom nem logikus, nőből vagyok) :)
Most jutott eszembe, hogy régebben is volt ilyen gond.
Csináltam mégegy rendszervisszaállítást. Nod le, frissítések, nod vissza és lekopogom, most minden jó és működik a gép.
Most ilyenkor mi van? Lehet hogy a nod forduét ellenem?
MIért szedted le a nodot, hiszen még azt sem tudod, van-e vírusod?
Van most egyáltalán bármilyen víruskeresőd? Legalább tűzfalad van-e?
Szia butternut!
Remélem még visszanézel ide!
Namost az van, hogy csökkentett módban tudtam rendszervisszaállítást csinálni, ez valamelyest gyorsította a dolgokat. Aztán simán nem engedte, de csökkentettben le tudtam szedni a nod-ot. Lényegesen gyorsabb lett a gép, de egy idő után szintén tölt mint az állat és alig akar dolgozni. Most ilyenkor mi van? Mit tudok tenni? Vírus?
akkor először eseménynapló
aztán csökkentett mód
hajráhajrá
köszönöm, holnap folytatom, mennem kell gyereket fürdetni :)
kicsit beljebb vagyok, remélem sikerül meggyógyítani a gépet!
Alapvetően a csökkentett módban való víruskeresés a biztos cuccos, de mivel órákig tart(hat), főleg, ha jó sok adat van a gépen, én előtte mindenféle egyéb jeleket szoktam keresni, hogy mégis mi lehet a baj.
Próbáld meg kinyitni az Eseménynaplót. Ha ott vannak piros ikszes hibák, keress rájuk a gugliban. Talán ez ad valami támpontot. Próbáld meg logikusan végiggondolni, mi nem indul el.
Meg lehet próbálni simán csökkentett módban elindítani a gépet (induláskor az F8-at nyomogatni), és figyelni, hogy viselkedik. Akkor is lassú-e minden, és nem indulnak el az alkalmazások? Csökkentett módban nincs hálózat, nincs net, és ha akkor is sz*rakszik, még hardverhibára is lehet gyanakodni. Szerintem csak indítsd el csökkentett módban, kicsit kattingass, aztán indítsd újra normál módban.
A windowsnak van elég helye, a nod-ot most frissítettem újra, mert elég sokáig nem voltam gépközelben és közben lejárt.
Lehet hogy addig kapott be valamit mire frissítettem, mert kicsit használtam közben :(
Mikor frissült utoljára a nod-od? Kézzel frissíted vagy magától csinálja?
Ha megpróbálsz ráfrissíteni a nod-ra, arra hajlandó a gép?
win 7 és nod 32.
ha a nod-ot elindítja csökkentettben, akkor talán van esélyem?
Milyen operációs rendszered van, és miféle víruskeresőd?
Tudod, hogy kell csökkentett módban víruskeresést csinálni?
Szinte semmi programot nem indít el a gépem.
Vírus lehet? Mindemelett nagyon lassú.
Mit tudok csinálni?
A rendszervisszaállítást próbáltam, korábban már sikerült így mentenem a gépet, de most az írja nem tudja visszaállítani, mert nincs korábbi kép :S (eddig mindig volt!!).
Köszönöm előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Az oldalon parancsfájl dolgozik. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne lassuljon és fagyjon le a gépem?
- Miért nem látom a fórumot, ha rákattintok a címére?
- Hol találok olyan karácsonyi képeslapot amire pl. ha rákattintok esik a hó?
- Miért csinálja az msn-em, 2 embernél, hogy azt írja ki, hogy bejelentkezett aztán rákattintott a nevére és nincs is fenn?
- Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket?
- Nem működik a laptopom webkamerája (korábban működött). Hol tudok állítani rajta (Win 7 a pogramom)?