Nem működik a laptopom webkamerája (korábban működött). Hol tudok állítani rajta (Win 7 a pogramom)? (tudásbázis)
11. Rozália
2013. febr. 9. 05:52
Azóta kiderült, érintkezési probléma:( Nem engedek belepiszkálni, így marad.
10. Rozália
2013. febr. 3. 06:28
Sajnos, majd, ha már nélkülözhetetlennek tartom, elviszem a szervizbe... Tegnap előtt kértem tőlük távsegítséget, a fiú legalább egy órát macerálta a gépemet és nem tudott rajta segíteni:( Csak hát lényegesen olcsóbb lett volna!:)
Azt írja ki, hogy a legjobb illesztőprogram van telepítve...:(( Ebből szerviz lesz, van egy olyan érzésem:(
7. Regin_a (válaszként erre: 5. - Globus)
2013. jan. 19. 09:55
A hagypmásnyos Start "menü" letölthető a netröl
A Saját gép meg ott van a Minden program-ban
6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Globus)
2013. jan. 19. 09:54
Nem a program a hibás :)
www.akonyv.hu/windows_elemei/windows_7_testre_szabas_minta.pdf
Nálam ugyanez a probléma, az általad leírt megoldókulcs elemei sem stimmelnek, pl. nincs Sajátgép... :) és innentől minden más hiányzik, amir leírtál :) Telepítettem a kamerát, ránézésből "működni látszik", de a gyakorlatban sehol. Ugyanez a helyzet nyomtatóval is: sikeres telepítés, az eszköz kifogástalanul üzemel, csak éppen nem nyomtat.
Ezt az op. rendszert jó szívvel nem tudom ajánlani senkinek.
4. Free
2013. jan. 19. 06:57
Start menü - saját gép - saját gépen jobb egér katt - tulajdonságok - eszközkezelő - képeszközök - kamera nevére jobb egér katt - illesztőrprogram frissítése
Bővebben? Nem értek én annyira hozzá:( De ha leírnád, hogy hogyan és mit csináljak, az segítene.
2. Free
2013. jan. 19. 06:46
Frissítsd a driver-t!
1. Rozália
2013. jan. 19. 05:48
Nem működik a laptopom webkamerája (korábban működött) hol tudok állítani rajta? Win 7 a pogramom.
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Szex chat, webkamera
- MSI VR-601x-085 laptop telepítőlemezén hol találom a webkamera telepítőjét?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Szerintetek mitől lehet az, hogyha rákattintok (duplán) egy parancsfájlra, nem indul a program (ami eddig korábban működött)?
- Win 7 lett a laptopomra telepítve és nem találom, hogy hol lehet a webkamerát bekapcsolni. Tudna valaki segíteni?