Hol találok olyan karácsonyi képeslapot amire pl. ha rákattintok esik a hó? (tudásbázis kérdés)
Elküldenéd nekem, légyszi.
0s0z0a0n0i@indamail.hu
Köszi, hogy keresgettek, én is bújom a guglit.
Olyan volt amit láttam, hogy amikor mozgott a kapu, akkor rákattintottam és beszaladtak a kutyák a kertbe a karácsonyfa köré, amikor a csillagra katt. akkor felgyúltak a fények, amikor az égre akkor pedig el kezdett hullani a hó. Meg volt még egy pár kattintás, de már nem emlékszem rá teljesen.
Ehhez hasonlót keresek, és nem olyat, hogy csak a kezdéshez kell egyet kattintatni.
Azért köszönöm, hogy segítetek. De tényleg ez a fajta annyira jól néz ki, biztos hogy másnak is tetszene. :D
Hát kár, hogy nem mentetted el, ha ilyet láttál.
Nekem sok hóeséses képem van, de csak kóddal tudnám Neked elküldeni és az sok időbe telne. No meg persze vannak különböző nyelveken ráírva karácsonyi üdvözletek. Gondolom Neked nem ilyenek kellenének.
Ma láttam egy olyan karácsonyi képeslapot, amiben volt egy házikó. Amikor pl. a csillagra kattintottam a fenyőfán az izzók világítottak, amikor az égre, akkor meg esett ahó.
Hasonló karácsonyi netes képeslapot keresek.
További ajánlott fórumok:
- Saját fényképpel ellátott karácsonyi képeslapot szeretnék!
- Miért van a karácsonyi képeslapokon Mikulás?
- Szeretnék karácsonyi képeslapot a lányom képével. Hol találok ilyet?
- Mikortól lehet elkezdeni szétküldeni a karácsonyi képeslapokat?
- Hogyan kell elmenteni a karácsonyi képeslapokat? (Jacquie Lawson oldalán)
- Hol tudok nagyobb darabszámú karácsonyi, zenélős, nagyméretű, szétnyithatós képeslapot vásárolni?