Miért van a mélyhűtőből kivett ételeknek ugyan olyan furcsa "szaga"? (tudásbázis)
7. 3a35a2b906
2008. nov. 5. 21:25
ronin a fagyasztó tasakod lehet roskadásig tele volt vízzel és a fagyott víz térfogata nagyobb...vagy ugyan az mint az előző hozzászólásom. vízpára is odafagy rá és felenged te pedig azt hiszed a zacsi ereszt. fagyasztót is ezért szokták néha felengedni. sok víz kicsapódik és ráfagy az oldalára. de ezek nem tök egyértelmű dolgok???
6. 3a35a2b906
2008. nov. 5. 21:22
nők:D miért barna a piros alma miután átment rajtam?
az ételek átveszik egymás ízét-szagát, plussz minden ami lehűl párolog és ez a vízpára lecsüccsen mindenre. vannak külön eme okból kitalált bizbaszok amiket be kell rakni a hűtőbe ha zavar.
5. 1366d1807f
2008. nov. 5. 20:57
Kíváncsivá tettél!
4. h.editke (válaszként erre: 2. - Ronin38)
2008. nov. 5. 19:37
Ezt én is nagyon szeretném tudni.
2008. jún. 24. 08:23
nem tudom de én is útálom.
2. Ronin38
2008. jún. 18. 10:13
És miért ereszti át a folyadékot a fagyasztó tasak felengedés közben?
1. Ronin38
2008. jún. 18. 10:12
Miért van a mélyhűtőből kivett ételeknek ugyan olyan furcsa "szaga"?
További ajánlott fórumok:
- Ritka és furcsa nevek
- *Furcsa párok*<szójáték>
- Elkezdtem fogyózni, de nem tudok ellenállni a finom ételeknek. Mit tegyek?
- Meddig lehet a mélyhűtőben anyatejet tárolni?
- Üres pizzatésztát, hogy érdemes mélyhűtőbe tenni? Gombócba/nyersen formázva/félig megsütve?
- Fagylaltgépet szeretnék otthonra, amelyiket nem kell mélyhűtőbe tenni. Valakinek van tippje?