Miért tűnnek el a barátnők ha megtalálod az igazit?! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem egy gyerekkori barátnőm van, akit ha akár fél év kihagyás után is felhívok ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Az én baráti kapcsolataim a költözések miatt szakadtak meg. Most már nem megy olyan könnyen a barátkozás, pedig szívesen beszélgetnék valakivel, akiben meg lehet bízni.
Ilyen nekem is volt. Ha pasi van, akkor se telefon, se találkozó... Ha nincs, akkor hetente többször is találkozni akart :D
Ez a "barátság" véget is ért. ;)
Sziasztok!
Én is így jártam. Volt egy nagyon jó barátnőm. Amikor talált magának valakit, akkor nem igazán törődött velem. Nem írt, nem telefonált. Viszont, amikor szakítottak, akkor egyből megtalált. Én próbáltam neki segíteni, tanácsokat adni. Meghallgattam, kisírta magát a vállamon. Majd újabb kapcsolat...és megint el lettem hanyagolva. Szóval..nem könnyű igaz barátnőt találni. De azért még reménykedem..:-)
Én meg azt tapasztaltam, hogy mindig az tűnik el, aki bepasizott. Aztán amikor vége a nagy szerelemnek, akkor meg éjjel-nappal nálam van elsírni a bánatát.
(Ez nem az utóbbi 10 évre vonatkozik:)
Dehogynem szabad, csak tudni kell, hogy kinek. Fűnek-fának nem, de kell, hogy legyen olyan, akiben megbízol, különben sz.rt se ér az élet.
A biztos barátság alapja pedig a remény, hogy vissza fogja adni:)
Babakocsit, könyvet, DVD-t és pénzt soha nem szabad kölcsön adni!
Ez a biztos barátság alapja.
Miután komolyra fordult a férjemmel a dolog már nem igazán volt a barátnőimmel egy az érdeklődési körünk. Ők még keresték az igazit, engem már nem érdekeltek a bulik.
Vannak barátnőim akikkel összefutunk dumálunk, de ennyi most inkább a húgommal dumálok.
Nekem most a férjem a legjobb barátom.
ez igaz. nekem is a szakításomkor derült ki, hogy ki az igaz barát, akihez mehetek, és ki az akivel csak felszínes barátság volt. aki igazi, bármikor felhívhatom, fél év kihagyás után is akár.
viszont fenntartani egy felszínes barátságot, azt nem, akkor inkább legyen kevesebb barátom..
ha mind olyan, mint te akkor jónagy seggfejek lehetnek.
nem szeretnék veled többet beszélgetni!
Nincs humorérzéked, ezért nincs barátod.
Nekem vannak! :P
ja, most olvasom a nickedet, így már értem: IGEN.
:SSS
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Lehet, hogy szép lassan megtalálom az igazit.
- Melyik az a könyvtár Bp-en ahová érdemes elmenni, hogy nagy eséllyel megtalálod amit keresel?
- Hol találok olyan oldalt a neten, melyen BNO kódok szerint megtalálom, hogy mely betegségre jár emelt családi pótlék/közgyógyellátás?
- A Hoxás tagok nevét megtalálom valahol?
- Ki tudja hogy az idei évre kik igényelhetnek üdülési csekket, vagy ha tudtok egy elérhetőséget, ahol biztosan megtalálom?