Lehet, hogy szép lassan megtalálom az igazit. (beszélgetős fórum)
Szia!
Írj róla, milyen pasi, mit csinál stb....
Szia!
Nem vagy közömbös a pasinak, az biztos. Ezt a hazakísérések, és hogy otthagyta érted a csajokat elég egyértelműen mutatják. Igaza van a többieknek, hogy nem szabad erőltetni vagy siettetni a dolgot (erről első kézből sikerült tapasztalatokat szereznem), de azért arra vigyázz, hogy ne veszítsen szem elől. Ha elég türelemmel állsz a dolgokhoz, elő fog bújni a csigaházából.
Az almok idönkent valora szoktak valni :)
Igazan GRATULALOK NEKED ! Az ember ritkan erez igy.
Siettetni semmiképp sem lenne jó, mert attól néha a ffiak visszakoznak. :)
Szerintem azért finoman éreztesd vele, hogy neked tetszik (pl megemlíted, hogy vártad már, hogy hívjon, hogy lásd, vagy hogy sokat gondoltál rá :) )
Biztos vagy benne hogy , tenyleg Ö volna az igazi Neked ?
Ezt csak azert kerdezem , mert azokat a bizonyos jeleket ösztönössen erzekelni szokta az ember :)
Na, de ez tök bíztató. :)
Szerintem ebből még kialakulhat kapcsolat is :)
Csak ha csalódása van az embernek, sajnos, óvatosabb lesz.... De szerintem ha látja, hogy benned megbízhat, akkor nyíltabban is nyitni fog feléd.
Mióta találkozgattok? Sok idő telt már el, mióta ismered?
Szija,
hogy ha különleges ember, és óvatos, szerintem légy türelemmel hozzá,- még ha nehéz is ilyenkor az embernek türelemmel lennie, hiszen ilyenkor picit jó lenne gyorsítani a dolgokat.
Mi lenne, ha esetleg elhívnád kávézni, sétálni? Ott kötetlenül lehet beszélgetni, bármiről, és abból, ahogy beszél, amit mond, talán le lehet szűrni, szeretne-e többet barátságnál. :)
Látom az adatlapodon, hogy te pontosan úgy látod a dolgokat, ahogy én is. :)
Az első pillanatban, amikor megláttam, már tudtam, hogy ez egy különleges ember. Azóta néhányszor találkoztunk. Semmit nem úgy csinál, mint mások, de mégis olyan, mintha mindig is ismertem volna. Érdekes, soha nem beszélünk meg újabb találkozókat, de bizonyos rendszerességgel mégis találkozunk. Hogy tudnám ezt közelebbivé fűzni, vagy hogyan deríthetem ki, hogy valóban akar-e többet barátságnál? Szívfájdítóan tetszik, azt hiszem, nagyon szeretem... Nagy csalódás után van (igaz, 5 évvel), ezért látom, hogy nagyon óvatos. Meg lehet valahogy szelidíteni?
További ajánlott fórumok:
- Miért tűnnek el a barátnők ha megtalálod az igazit?!
- Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Tanácstalan vagyok! A lányom már lassan 3 hete beteg és még mindig sípol a tüdeje, mit lehet még tenni?
- Szerintetek 40 után is lehet az ember annyira szerelmes és meg lehet találni az igazit?
- 2010 esőzései. Nálunk már az udvarban áll a víz, magától dőlnek ki a fenyőink, pusztúlnak ki a szép díszfáim, a közlekedés lehetetlen lassan