Tanácstalan vagyok! A lányom már lassan 3 hete beteg és még mindig sípol a tüdeje, mit lehet még tenni? (tudásbázis)
Nagyon szívesen!
Jobbulást és kitartás!
200+ezer gyógyszer felírása = lövöldözés vaktában, mer halvány ötlete van csak, ezután el tudom képzelni, hogy nincs bátorsága egy orvosnak asszondani, hogy "nem tudom" kb. soha többet nem bíznál a szavában, pedig tudni kéne hol a képességeink határa
én 1000% elmennék:
1. más orvoshoz véleményért
2. pulmonológushoz véleményért vagy gyerekklinikára véleményért
ha mind azt mondja nyugi, akkor nyugivan
Kruppnál kaptuk a rectodeltet,meg hát az asztma gyógyít is szedjük.
Ha a ventolin papírját elolvasod,nem használható kúraszerűen!Túl nagy dózis!Be tudja szívni rendesen?
Kaptatok segéd hengert hozzá?
Szívritmuszavart okozhat, és mellékhatása káros lehet!
Náthára nem adnak Ventolin!Ez szteroid spray!
Ez a doki szerintem valahol máshol kapta a diplomáját!
Krupp rohamnál mi lecsavartuk a fűtést,kiültünk a nyitott ablakba,plédbe csomagoltuk a gyereket,A hideg levegő segített.
Még a rectadelt kúp előtt használtuk a sedotussin kúpot,ezzel tudott elaludni.Vagy cseppekben.Természetesen csak amit vényre adnak,az a fajta!
MMindenkinek aki eddig írt köszönöm a válaszokat, segítségeket.
Régebben csak aszma gyanús volt. De nem lett az. de most az a sejtésem, hogy asztmás, de lehet, h tévedek.
Pullmonógiára nem adott beutalót pedig kértem.
Rá kell csapni az asztalra.aztán majd ad!
Aztán váltani kell kezelő orvost!
Mindenhonnan hallani,hogy ezt nem ad az orvos meg azt nem ad.
Erélyesnek kell lenni,és nem lerázni magadat.
Nincs rosszabb egy hörgő,fuldokló gyereknél.
Én sajnos tudom,én is leányom is asztmás
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?