Szerintetek 40 után is lehet az ember annyira szerelmes és meg lehet találni az igazit? (beszélgetős fórum)
Minden évben változik az ember külsőleg, belsőleg is. Kór nem számít.
Itt a türelem, kitartás számít leginkább! :)
Soha ne legyél anyira szerelmes,mint amit én éreztem
feléd.Sasi
nem vagyok jó...neked nem...tudod szemüveges és kövér vagyok :)))
...sajnos az olyan jó pasik mint te a szilikoncicákra buknak és én nem ütöm a te mércéd :) sajnos kedves Riki...de attól még mesélhetsz a szerelemről...
csak azért nem tudsz idősebb nőt szeretni, mert még nem találkoztál velem :) amit írtál általánosítás...ez előfordulhat harmincas nőkkel is sőt lassan a huszasokkal is...
jó a felnőtt gyereket kivéve..nem mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a férfiakkal...sőt :) nem keresünk játékszert...mi is szeretni és szeretve lenni szeretnénk és ha megfelelő társat találunk még egy babyt is szivesen vállalnánk...sok a kivétel :))
... ki van ám égve 40 után a fejed lágya, azért írsz ilyeneket! :DDD
/bocccs!/
Ahogyan előttem mondta valaki, a szerelem nincs korhoz kötve, de...
...én már soha nem tudnék egy nálam idősebb nőbe beleszeretni. Egyszer majdnem megtettem, de kár volt. Ha valaki kétszer, háromszor elvált már, felnőtt gyerekei is vannak és te még akarsz gyermeket, mert minő csoda neked még nincs (ezt is hajlamosak elítélni hazánkban), akkor ez a nőnél szóba sem kerülhet.
Másfelől eléggé ki van már égve ahhoz, hogy csak "vonzódni" tudjon a férfihez és hajlamos legyen afféle ölebnek nézni, aki ahhoz kell, hogy "csak" jól érezze magát, vagy a férfi szórakozni vigye.
Biztosan vannak kivételek, ez is csak egy tapasztalat.
Viszont az alapkérdésre, igen a válasz.
Határozottan IGEN!
Anyám 27 éves házas volt!Rossz házasságban élt!Apu 2001 decemberében meghalt,nem sokkal utána megtalálta az élettársát!Azóta is együtt vannak,turbékolnak,kézen fogva mennek,csókolóznak,imádják egymást!Most múlt 53 éves!Szóval 43 volt,mikor összejöttek!
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?
- A társkeresőkön meg lehet találni az igazit?
- Debrcenben hol lehet jóga tanfolyamot találni nem annyira drágán?