Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá (tudásbázis kérdés)
ne viccelj((
egyenlőre vigasztalhatatlanok lesztek, de ez így természetes(( fel a fejjel, kitartás!
nagyon, nagyon szomorú vagyok, és mérhetetlenül sajnálom:-((
tudom, ez nagy fájdalommal jár, de gondoljatok arra, mennyi szeretetet adott nektek, és ő is mennyit kapott tőletek.))
Ismerem az érzést... Sajnálom.
Te még fiatal vagy, de nekem már a szüleim elvesztését is fel kellett dolgoznom magamban...
Gondolj rá úgy, hogy az együtt töltött vidám időt idézed fel, amikor még életerős höri volt, így tartsd meg az emlékezetedben. Talán ez segít.
kis drága! sajnálom :(((
nem Rajtad múlt..... a legtöbb embert nem indult volna el vele orvoshoz!!!!!! szerencsés h ilyen gazdija volt :)
:((( Jajjj.
Sajnálom :((
Aranyosak, félteni nem kell őket :)
Én viszont most megyek hunyni :)
Remélem a hörike rendben lesz; ha végkimerülés és ma kezdődött, akkor pár napig még el lehet tőle búcsúzni :(
Jó éjszakát!
dehogynem!!! :)
úgyis kirugdossák... az én kis drágáim ma kinn voltak és hozzáférkőztek a kajás dobozhoz és felborították és édesen hamiztak belőle... hát kiszolgálták magukat!! éhesek voltak, na! :)
Az lesz..Kiváncsi leszek..
De jó, nem kell majd naponta porszívózni. Mi úgy oldottuk meg régen, h folpack-kal körbetekertük a ketrecet. De ez a lökött behúzta magához, és rágcsált belőle :))
Szoktunk szénát betenni, kajának..
Nem tudom,h ha így végig terítenénk, mennyi idő alatt zabálná fel :)
nem jól csinálod
a forgács tetejére kell tenni egy vékony réteg szénát
tovább jó illatú marad, és nem koszol..
További ajánlott fórumok:
- Mivel eted az aranyhörcsögöd?
- Hová ajánlatos tenni a házban pl. az aranyhörcsögöket terráriumban?
- Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?
- Hogyan hatnak jobban az alkoholoos italok? Ha lassan, gyorsan, vagy kortyolgatva issuk?
- Mi lehet az aranyhörcsögömmel?
- Tegnap este óta a kutyám nagyon gyorsan veszi a levegőt..mitől lehet?