Miért sztárolnak "buta" embereket? (beszélgetős fórum)
Nem hiszem, hogy mindegyik buta lenne.
Kiszolgálja az igényeket és jó pénzt szakít vele.
Nem szeretem ezeket a műsorokat,mert feszengek közben.
Nekem nem kell megerősítés ,hogy jé : vannak nálam is hülyébbek.Tudom magamról 😁🥴
Amíg lószar van, veréb is lesz!" Szerintem.
Szerintem is! Nem állami pénzt kapnak, szó se érheti őket. Közönség kivánalom kielégités
Teszem hozzá, Győzi nagyobbik lánya Wvlin egyetemet/főiskolát végzett és valami ideig mintha az UsA_ban élt volna
Nyilván nagy pénzt kapott a szerepléséért + Bea nyereségei, amit nagyon okosan fektettek be a gyerek nevelésébe
Tessék utána csinálni!
Butaság fogalmát körülírnád, csakhogy be tudjam sorolni magam
Győzit néztem, de az öccse fut valamelyik csatornán valami vetélkedőben. Szörnyű egy "paraszt" a gyerek
" Miért sztárolnak "buta" embereket? "
A kérdés jogos, kedves FI! Az, hogy ki a buta, arra ott van a definició! Dehogy miért is sztárolnak buta embereket, a kérdésre a választ nem tudom!
Azt sejtem csak, hogy a sok celebbel, el tudják adni a különféle tv csatornák. Ez egy hatalmas üzelet! Egyben azt "sulykolják", amit vissza akarnak hallani a nézőktől! És aki más véleményen van, az a celek már nem is képernyő kompatibilis, azt már nem lehet eladni! :) A néző pedig fogékony és azt mondják vissza, mint "saját véleményt", amit a készülék előtt ülve hallanak. Node nem tisztem ítélkezni, nem vagyunk egyformák, hála az Univerzumnak! De ez nem is baj, mert így halad előbbre a világ.
A butaság kapcsán látjuk azt is, hogy sok platformon eltérőek a vélemények! Van aki az ellenvéleményt tolerálja, intelligens módon kezeli. Van aki ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja a saját véleményét. Mert mindenütt kell minimum egy, azaz egy megmondó embernek lenni! :)
Ami pedig ami azt illeti, hogy ki- mit-milyen műsort néz, azt mindenki maga dönti el. Szíve joga van ehhez! Az emberek zöme azt nézi, ami egy fáradt nap után kikapcsolja, szórakoztatja. Ez nem intelligencia, főleg nem "butaság, okosság" kérdése! Szerintem.
Nekem, ha valami nem tetszik, nem érdekel, nem köt le, akkor nem nézem, ugrok is tovább! És főleg nem minősítem azt, aki nézi! ( Mert ha minősítem, akkor magam minősítem!)
Ha az általam nem kedvelt műsorról indítanak fórumot nem zavar, "átugrom!" Egy biztos! Soha "nem csinálok bele!" Azzal, hogy én nem nézem, nem kedvelem, semmi közöm ahhoz, hogy a másik személy meg nézi, mert kedveli! Ilyet, csak azok csinálnak, akik curvára unatkoznak. Szerintem.
A "Vissza lehet ezt még fordítani? Vagy hozzá kell szoknunk, ..." kérdésre a válaszom, nem! Miért?! Azért, mert pénzért mindent! Ha kell még buta is lesz sok celeb. Röviden: " Amíg lószar van, veréb is lesz!" Szerintem.
Sokan mentegetik ezzel magukat. Senki nem mondja, hogy egy fárasztó nap után Kantot kell olvasni vagy a Bűn és bűnhődést, de a különböző egy nevű "sztárok" különféle show műsorai és e között azért van még néhány dolog. 😎
Ez kő kemény üzlet, ha egy műsornak nincs nézettsége, előbb hátra sorolják az idősávban, átrakják a másodlagos, harmadlagos csatornákra, aztán megszüntetik. Ami képernyőn van, arra bizony óriási az igény.
Nem, a tömegen nem lehet változtatni. Csak az egyén változhat, amitől a tömeg is változik, de manapság ez eléggé idealista megközelítés.
Amíg mindenben az instant megoldásokat keressük, amíg nem értjük - sőt nem is akarjuk megérteni, inkább legyintünk, hogy ez egy baromság - hogy mit jelent az, hogy minden, ami történik velünk, az egy tükör, addig ez nem is fog változni.
Egyszerűbb lehuppanni a kanapéra és bekapcsolni a tévét, mint bármiféle önmunkát végezni. Egyszerűbb a Győzike féléken röhögni és bosszankodni, mint a saját dolgainkat kitakarítani. Pedig olyan egyszerű ez a képlet, ha mindenki kisöpri és kitakarítja a saját házát, mindenhol tisztaság lesz, nem? 😉
Szerintem stresszes munka után inkább természetfilmek, olvasás kapcsol ki, már persze ha otthon vagyunk. Ha egész nap különböző képzettségű, habitusú emberekkel foglalkozom, marhára nem hiányzik még szabadidőben is a hülyeség. A zsiráf, bálna, orangután nem szólal meg...
Aki mazohista, felőlem nézheti. Csak ne kívánja, hogy képben legyek.
Nem nézek ilyen műsorokat, nem is akarok hozzászólni a témához.
A Győzikétől egyszerűen viszolygok, sikítófrászt kapok, ha megszólal.
Engem mondjuk hidegen hagy, ez nem olyan, mint az áremelkedés, ami ellen nem lehet tenni, simán nem nézem, ami nem tetszik, és kész :D
Egyébként meg az örök mondás iga itt is, cirkusz kell a népnek. Az emerek megnézik, hüledeznek rajta, hogy milyen, és erről beszélnek napokig, lehet enélkül tök üres lenne sokak élete, mivel értelmes elfoglaltságot nem talál...
Mi sztároljuk őket, azzal, hogy leülünk a tv elé és megnézzük ezeket a műsorokat. Amennyiben nem lenne nézettsége, az adott tv csatorna más műsort rakna be arra az idősávra.
Szerencse nekünk van kb 180 tv csatornánk, így tudok választani, nem kell ezeket a hóhértepertyűket néznem.
További ajánlott fórumok:
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Az embereket miért nem érdekli, hogy tönkretett, kizsákmányolt Földet hagy a gyermekeire?
- Nem értem az embereket! Miért kell össze-vissza csalni a...
- Miért találok nehezen olyan embereket, akik szeretni tudnak?