Miért nem működik az msn-em? (tudásbázis)
jó az msn :D:D végre ^^
újra a 2009-es :)
Kattints a start menüre, Válaszd ki a futtatást és írd be a következőt:
sfc /scannow
Indítsd újra a számítógépet
Töltsd le a Zapmessengert majd indítsd el és töröld vele az MSN-edet
Töltsd le a Windows Installer Utility-t majd indítsd el, és a megjelenő listában válaszd ki a Windows Live-val kapcsolatos összetevőket és töröld azokat.
Telepítsd újra az MSN-t.
A Windows Installer Utility telepítése utána a programok között megtalálod Windows Installer Clean Up néven és elindítod a msiccu nevű progit.
Elvileg működnie kéne így.
Ez az, amikor nem tud a program bejelentkezni és próbáld meg később?
Próbáld meg webes felületről, ha onnan megy, akkor gáz van. :) Emiatt nyűvöm a 3. msn címemet. A freemail-es megmarad, a többi ezt játssza.
Szia! Az lehetetlen, hogy nincs meg a partnerlistád!!!!!!!
Olyan nincs!
Próbálj meg myvipről bejelentkezni a régi neveddel vagy a www.ebbudi.com-ról!
Az Id azonosító valószínű a felhasználóneved (vagy email címed) amivel regisztráltál MSN-re!
Pl.: jozsi67@hotmail.com
Tegnap óta én is ezzel kínlódom. Sajna én levettem a régit és igy a skriptekkel együtt a partnereket is törölte.
Nem tudtam megoldani csak úgy hogy új névvel regeltem újra. Most vadászom össze a régi társaságot. Mi a csuda az az id azonosító?
A nélkül nem engedett tovább. Minek az nekem?
Sziasztok!
Elvileg a régit nem kell leszedni, mert átírja. Töröld le teljesen, a telepítőt is, szedd le máshonnan. Egy próbát megér, sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem működik a freemail?
- Magánnyudíjpénztár-reálhozam - pár napja miért nem működik az egyenleglekérdező?
- Tartásdíj - láthatás. Miért így működik ez a rendszer?
- Nálam miért nem úgy működik mint másnál?
- Miért nem működik a YuoTube-om?
- Miért van az, ha valaki 2009. évben kiírta magát a Hoxáról, a kérdése még mindig működik?