Miért nem működik a YuoTube-om? (tudásbázis)
Első lépésben a flash player a gyanús. Néha jót tesz, ha csinálsz egy teljes uninstall-reinstallt, vagyis nem csak ráfrissítesz (upgrade), hanem leszeded, és teljesen frissen felrakod az újat.
Az uninstallert itt találod: [link]
Letöltöd, bezárod a böngészőt, futtatod. Ajánlja még, hogy utána ne csak a böngészőt, hanem a gépet is indítsd újra; én nem szoktam, de ártani nem fog.
Utána feltelepíted a legfrissebb verziót innen: [link] (megint letölt, böngésző bezár, futtatás)
Ezután a böngésződet újra megnyitva ellenőrizheted, hogy jó-e már a videólejátszás.
Ha nem, akkor meg kéne nézni, hogy esetleg mostanában telepített más program, tűzfal blokkolja-e a youtube oldalát.
-elavult Flash Player
-rossz beállítás tűzfalon
-kitiltottak.
Nem tudom mit értesz azon, hogy "nem működik", az első két esetben videókat nem tudsz nézni, az utolsóban a saját beállításaid, feltöltéseid, kedvencek stb. vesznek el.
Öhmmmm......
Eskü Bármire!???? :)
♥
Ne bőgj, akkor se lesz jó! :)
Hmmm...
Máskor légy jó, és jó lesz a Youtube-d is. :P
Hihihihi:)
De már a keresőmet is frissitettem hátha az a baj.De még mindig nem müködik.Tanácstalan vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem működik a freemail?
- Magánnyudíjpénztár-reálhozam - pár napja miért nem működik az egyenleglekérdező?
- Tartásdíj - láthatás. Miért így működik ez a rendszer?
- Nálam miért nem úgy működik mint másnál?
- Miért nem működik az msn-em?
- Miért van az, ha valaki 2009. évben kiírta magát a Hoxáról, a kérdése még mindig működik?