Magánnyudíjpénztár-reálhozam - pár napja miért nem működik az egyenleglekérdező? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Ma megkaptam a reálhozamot, 11, sőt 12 év után 8400 Ft. :(((((
:)) Nekem ez az online lekérdezés az OTP-nél elve nem müködik [link] mert ha belépek,minden összegre 0.-ft-ot ír ki! Emailben lekérdeztem,mennyit fizettem eddig be. Meg is írták,hogy:
Egyenleg: 431 189,-Ft
Ebből hozam: 65 648,-Ft
Hozamgarantált tőke feletti rész (reálhozam): 432 403,-Ft
Tagdíj kiegészítés: 0,-Ft
Tehát, a tagi kifizetés értéke: 0,-Ft
És akkor vissza írtam,hogy ezek sezrintem 0 ft-ot kapok a 431 ezer befizetett összegből? És válaszoltak,hogy igy van,nem kapok semmit :-)))
Sziasztok!
Én is Allianzos vagyok, de azon kívűl, hogy hova kérem a kifizetést, ha lesz, azon a levélen kívűl még semmit nem kaptam. kb. 1,5 éve léptem át az Allianzhoz, előtte 10 évig OTP-s voltam. Lehet, hogy kár volt átjönnöm :(
Nem kaptál értesitőt?
A teljes hozamod 25%-t fizetik ki reálhozamként.
Nekem igy volt.
Az összeg amit irsz a teljes egyenleged vagy csak a hozamod?
Én a neten néztem az egyéni számlát, abból gyakorletilag semmi sem derül ki.
Ha a legutóbbi értesítőben 100000 körüli összeg szerepel (decemberi adat) akkor talán annyit kaphatok is?
Én az év elején nem kaptam értesítést és most sem.
Áprilisban felhívtam őket, akkor megmondták az egyenlegemet (tőke, hozam, reálhozam) és annyit utaltak amennyit akkor mondtak. Csak az utalás után fogunk kapni egy értesítőt. A tegnapi hiradó hatására néztem meg a számlámat reggel.
D
Nem lehet nagy különbség az egyenlegekben.
ING-nél kb. ennyi tőkére 100.000,-Ft-al fizetnek többet. Egyébként egyetértek azzal, hogy inkább maradt volna a MNYP számlán, mert ez a pénz szerintem a legtöbb embernél nem megtakarításra, hanem másra fog elmenni, amit meg is értek.
Ez sok embernek a napi gondjait fogja valamennyire enyhíteni, már aki kap egyáltalán reálhozamot.
jó lett volna ez ha nem most kell kifizetniuk hanem mire nyugdijba mentél volna
te tudsz olyan betétet ami az infláción felül ennyit hoz?
Szerintem a
Kifizetendő összeg: 202 629 Ft
Sziasztok !
1999. óta vagyok tag OTP--nél. Tőke: 4.300.000, hozam: 1.100.000, reálhozam: 274.000
Sziasztok!
Az OTP honlapján lekérdeztem és ezt írja:
Kifizetendő összeg: 202 629 Ft
Reálhozam: 202 629 Ft
Tagdíj kiegészítés: 0 Ft
Adatok kelte: 2011.07.12.
Mennyit kapok vissza akkor?
Igen, szerintem is kb. 70-80 lenne a reális.
Van egy barátnőm, neki 217.000 Ft a hozama és 47.000 ft-ot kap. (Neki is OTP)
Megvárom majd a papírt,amit kiküldenek, ha nem megfelelő....akkor van lehetőség valamiféle jogorvoslatra.
Üdv!
Jó neked!
Viszont érdekes is, nagyjából hasonlóak a paramétereink....viszont a reálhozamunk igen eltérő!
Nekem is 2001 óta van (OTP), növekedési portfólió
1.364.000 Ft tőke
345.000 Ft hozam
39.000 Ft reálhozam
Na ez hogy lehet?
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Agykontroll: valóban működik!
- Családi adókedvezmény, hogyan is működik?
- Másnak sem működik a facebookja?
- 2 napja nem működik a Cetelem Aurás sms szolgáltatás? Tapasztalta más is?
- Nálad működik az indamail, vipmail fiók? 2 napja nem tudok belépni! Azt írja karbantartás miatt látogass vissza később!