Miért van az, ha valaki 2009. évben kiírta magát a Hoxáról, a kérdése még mindig működik? (tudásbázis kérdés)
Köszönjük a választ.
Találtam olyan klubot, ahova bejelentkeztem volna. De láttam nincs a klubindító, nem is jelölt ki senkit adminnak, így nem tud senki se belépni.
Talán aki ritkán lép be, el is felejtette hol tag. És mivel Ő ott beszélgetni akart, így ez már talán nem jut senki eszébe, van új jelentkező..
Akkor ilyenkor érdemes egy aktívabb tagnak írni és erre megkérni, írj már légyszi és jelöltesd magad..
Tényleg lépek. ;)
A topik fő kérdéséhez:
Alapesetben a fórum indítója nem rendelkezik a többi felhasználó hozzászólása felett. Ezért csak komoly indok esetén törlünk fórumot, ha a kiírója kéri. Senki nem töröltetheti csak úgy mások bejegyzéseit.
A régi fórumokról, témákról alapban az a portál szerkesztőinek véleménye, hogy a bennük lévő információk később még felhasználhatóak lesznek, azokra lehet bármikor keresni, új tagok számára is hasznosak lehetnek. Csupán azért, mert valami "régi", még nem töröljük.
Igen..
Na itt kell kikapcsolni a gépet, és mással foglalkozni. Összekócolódok teljesen, nem csak a hajam :D
Ja, hogy a moderátorra gondolsz.
Ezzel a problémával én egyenesen hoxához fordulnék. Ha van rá lehetőség, biztos segít, és kijelöl egy admint, vagy felér valakit a posztra. Írj neki.
A hoxa adminisztrátorára gondoltam.
Találkoztam olyan klubbal hogy egy admin se volt kijelölve. A klubindító nincs, eltünt.
Attól az még működik, szerintem a többi tagok tudnak tovább csevegni..
Ha a klubalakító nem jelölt ki admint, akkor más sem tud.
Admin jelölhet több admint. Vagy mi a kérdés?
Admin nem tehet ilyent ilyenkor, hogy kijelöl valakit?
Pl aki a legrégebbi, de aktív is.. Azután majd Ő kijelöl még valakit maga mellé.
Szerintem ezt tudja a kérdező..
Inkább az érdekli, ha klubot indított, nincs admin, más is jelentkezne, de nincs ki beengedje..
Erre gondoltál?
Botlottam nagyon régen leállt fórumra, és nekem nem avult el a téma..
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy energiatakarékos izzó, mely energiaszabályozásra nem alkalmas, miért nem működik így?
- Egyéni vállalkozóknál hogyan működik a gyes-gyed kérdése? Mennyit, meddig, stb... Köszi!