Miért lehet 17 évesen ráncos az arcom? (tudásbázis)
Hidratáld a bőröd kívül-belül. Ezek a szeles idők is kikezdik, plusz púder, ami szintén szárít...
Vad vagy!
XD
Én egy körömvirágos kérkrémet tolok az arcomra, döbbenet, milyen jó.
Ha szeles időben megyek valahová niveázok és a szőlőzsír sem maradhat ki.
Köszi mindenkinek! Utánanézek a dolgoknak és valami lesz...
Köszönöm még egyszer!
Alapozó alá használj hidratálót:)
Érdemes lenne a pajzsmirigyed működését megnézetned, egyszerű vérvétellel, mert alul működéskor is lehet szárazabb a bőr. Csúnya ráncokat okozhat a cigarettázás is. Több folyadék, napi min. 2 l legyen.
Nekem ennyi jutott eszembe!:)
Tudom, ez most picit vicces lesz, de amikor az egyik macskánk nem nagyon ivott, akkor a doki úgy nézte meg, hogy ki van-e száradva, hogy összecsípte a szőrét, és picit megemelte, és megnézte, mennyire rugalmasan áll vissza eredeti állapotába. Ha neked a homlokráncolás után lassan simul ki a bőröd, akkor valószínűleg ugyanez lehet a gond. Szerintem is legalább egy hétig igyál napi 3 litert vizet, utána talán elég napi 2 liter is, de akkor ez tisztán csak víz legyen. Ha még esetleg kávézol is, akkor az is száríthat, mert elvonja a vizet - azt a keveset, amit megiszol.
Egyébként sminkre biztosan szükséged van? Idővel rendesen tönkreteszi a bőröd, ha meg nem takarítod le rendesen, akkor eltömődhetnek a pórusok, begyulladhat stb. Nem gondolom, hogy nekem hú de szép bőröm lenne, de nagyon ritka, hogy sminkelek, és nem is érzem hiányát. Ha valamilyen alkalom van, akkor oké, de nem mindennap.
További ajánlott fórumok:
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Szerinted mi lehet ez az arcomon?(Kép az adatlapomon)
- Az arcom hiperérzékeny, minden krémtől bevörösödik, nagyon száraz, a szemem alatt ráncos. Mit tehetnék?
- Az arcomon kitágultak a pórusok. Mivel lehetne segíteni rajta?
- Mitől lehet ennyi pattanás az arcomon? El vagyok keseredve!
- Esténként égő érzést tapasztalok az arcomon. Olyan mintha lázas lennék, pedig nem. Szerintetek mitől lehet?