Az arcomon kitágultak a pórusok. Mivel lehetne segíteni rajta? (tudásbázis)
Találtam egy ilyet, egy próbát megér :)
Hegek eltüntetése burgonyával
Csökkentheted, akár el is tüntetheted a hegeket az arcodon vagy bárhol a testeden a burgonya levével.
Naponta, legtöbb kétnaponta szükséges használni a készítményt, hogy két héten belül láthatóak legyenek az eredmények.
Alkalmazás:
Nem kell mást tenned, mint meghámoznod majd lereszelned egy burgonyát. Csavard át a levét egy szűrőrongyon keresztül. A burgonya levét kell felvinned a heges bőrfelületekre.
Csodákat művel a bőrrel. A legkönnyebben úgy kenheted magadra, ha vattapamacsot mártasz a lébe vagy az átszűréshez használt ronggyal kened be a bőrőd.
Eredmény:
Gyakori használat után enyhíti a heges bőrfelületet.
Kérlek, ne haragudj, nem akartalak megsérteni, csak álmomban sem jutna eszembe, hogy egy kozmetikus nem tud segíteni!
(Az első gondolat persze, hogy a kozmetikus volt!)
Mégegyszer elnézésedet kérem, ha megbántottalak volna!!! Nem volt szándékomban!
Köszi, lehet hogy kozmetikust váltok... :-))
Neked volt már gyümölcssavas kezelésed?
Havonta járok kozmetikushoz...de kár hogy Te sem tudtál semmi okosat írni. :-)
Pedig azért jelentkeztem fel erre a portálra, mert nagyon sok segítőkész és tapasztalt fórumozó látogatja.
Na mindegy.
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat.
Ja igen, elírtam és rögtön utána küldtem egy levelet a moderátornak, hogy javítsa ki... mert szerintem is érdekes látvány ha valakinek az arcán pólusok vannak, pórusok helyett. :-))
Ha pl. a Google-on beütögeted, hogy: Tág pórusok, rengeteg hasznos tanácsot találsz!
Ha pl. bemész az első DM-be és ott kérsz rá Pórusösszehúzó-tonic -ot, akkor bizonyosan segítenek ott is!
OFF
Mar megint mennyi segitokesz hozzaszolas. Csak amulok!
A citromlevet elkeverve natúr joghurttal ajánlom.
De az uborkalé is jó,ugyanúgy joghurttal.
A három együtt alkalmazva is jó.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?