Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj! (beszélgetés)
Talán az ajánlott fizikoterápiát a Jánosban kellene igénybe venni. Lehet szaladgálni utána, de azok fizetősek.
(Azt hittem először, kisiskolás...:D )
Sziasztok!
Lányom térdsérülése után(szalaghúzódás)a doktornő gyógytornát és fizikoterápiát írt ki. sajnos a kezeléseket csak délelőtt végeznék el, iskolaidőben. Keresünk olyan lehetőséget a 12. kerületben ami délután is megoldható.Tudnátok segíteni?
Kedves Ametiszt ! Azt kérdezném, hogy a fekvő és az űlő válltorna gyakorlatok között mi a különbség?
Én mind a kettőn voltam már és nem találtam különbséget. köszi Kisenikő
Aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm.
Beszámolok majd, mire jutottam.
/.--án úgyis utam van a rendelőintézetbe ultrahangra, ha már ott vagyok, be fogok tudni nézni talán az ortopédiára is.
Köszönöm szépen.
Nem fájdalmatlan egyik féle mozgás sem, de ez mindig azon is műlik, hogy éjszaka hogyan sikerült elhelyeznem. Úgy tapasztalom, kicsit fel kell polcolnom. Tehermentesíteni úgy, hogy azon az oldalon fekszem...Fura, de sikerül.
Felfelé nyúlni sem tudok vele, de valami apró dolgot hátranyújtani sem.
A gyógytornászhoz járás eléggé lehetetlen, a buszjáratok miatt, de megpróbálom.
Ja! És ha bal oldalon fekszem, a jobb karomat külön el kell helyeznem. Itt az asztalnál messze nem fáj annyira, de nem hagyja, hogy kedvemre lustizzak, fekve jobban fáj.
Szóval ha baloldalon fekve a jobb kezemet lazán ökölbe fogva letámasztom a jobb karomra, akkor nem fáj annyira. Ha a jobb oldalamra fordulok, a párnát úgy teszem a fejem alá, hogy a vállamat tehermentesítsem, és úgy jó.
Elég rémes, hogy nem tudok csak úgy simán mozogni az ágyban sem...
Ametiszt, lehetséges, hogy befagyott vállam van?
A jobb vállam még mindig cirkuszol. Nem az ízület, hanem alatta az izom élesen fáj, ha oldalra emelem a karom.
Ha jobbra akarok kinyúlni, akkor a törzsemmel is dőlnöm/fordulnom kell, hogy lehetőleg könyökből elérjem pl. a távirányítót.
Latex szalaggal igyekszem mindkét karra, felsőtestre mozogni, van már olyan pozíció (előre nyújtás), ahol már csak kicsi a fájdalom. De felfelé nyújtásnál még nem tudom szabályosan, egészen a fülem mellett tartani a jobb karomat.
Először úgy voltam vele, hogy a rossz ágyban ezen a vállamon felküdtem gödörben, és ráadásul meg is fázhatott az ízület. De már hónapok óta másik ágyam van, és hideg sem jön rá. Éjszaka külön kis takaróval takargatom, mert jólesik a meleg. És még mindig nem tökéletes.
Egyik fáj, a másik ropog, ezen szoktam vigyorogni.
Kihagytam pár napot utazás és baráti találkozó miatt, de hát nem kerget senki. Jövő héten itt lesz a pontos mérlegem, a kaja is könnyebb lesz.
Nem is annyira a súlyvesztés a lényeg egyelőre, hanem az erősítés és a mozgékonyság növelése. :D
elismerésem :)
Jó úton haladsz.Majd mesélj,hogy hat!
Igen, egy másikkal variálom, ami 10 perces, hasonló, ott egy pasival lehet...
Nagyon aranyos ez a leányzó! Igaz, alig értek valamit angolul, de megnevettet a vidámsága is, meg a naagy komoly magyarázás-mutogatás is.
Szia!
Csinálod a szuszogóst? :)
További ajánlott fórumok:
- Bajban vagyok. Ki tud segiteni?
- Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni?
- Gyermektartási kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni.
- Gyerek gyógytornászt keresek, kérdésem lenne hozzá, tudna valaki segíteni?
- Munkajogászt keresnék, tud valaki segiteni?Gyeden vagyok, pár kérdésem lenne!
- Van köztetek gyógytornász? Lenne pár kérdésem.