Mi lehet a bajom? 3-4 órája nem szünik a szomjúság érzésem, pedig az óta csak iszom iszom iszom a vízet. (tudásbázis)
Mára teljesen tünetmentes vagyok, annyi vizet iszom amennyit szoktam, nem szárad a szájam, van nyálteremelésem minden normális...
de amilyen süsü vagyok most mind ettől fogok rettegni h tobbet ilyen ne legyen...
Ha ide beírod a mért értéket, és beállítod, h mg/dl a megadott mértékegység, átszámolja neked mmol/l-be. Ez alapján vmi 5,1-es cukrot mértek neked, ami tökéletes éhgyomri cukornak.
Bistos nem molban mert..ha ennyit hozott ki...ha a dokim azt mondta oke , es normalis...akkor biztosan az.
Kis kutyu volt megszurtak vele, oda tettek vmi pappir csikot es azt be a gepbe es az kiolvasta elektronikusan 93 at mutatott es ennyi.
Szerinte ez teljesen normalis.
Hogy nem cukor.
Egészséges embernél sok. Ennyire nem megy fel étkezés után sem.
De az orvosa biztos tudja majd mit kell tenni.
A normálérték:
64-110 mg/dl vagy 3,3-6,1 mmol/l, de az új határérték szigorúbb: 3,6-5,8 mmol/l.
tegnap 5 liter vizzel zartam a napot
ma kb idaig 1 liter...
Hát nem igazán értem én tényleg igy emlékszem hogy igy láttam a műszeren hogy 93...de lehet akkor 9.3 volt...de az aszisztens 93 mondott...
nem értem...:(
Hát a kinzás folytatodott egész éjjel háromig...vagy az már hajnal ? ez ment vedeltem a vizet, mentem a vécére, ittam , wc..nem igazan aludtam...
ma szerintem annyira nem vészes mert eddig 2 litret ittam meg...ami mondjuk másnál normális...de nálam aki máskor napi 1 litret iszik cseppet sok...de nem veszélyes.
Voltam orvosnal 93 cukrot mértek.
Szoval ez oké...
de ha továbra is foltatodik ez a sok víz ivás el kell menjek endokkrinologiára a család orvosom szerint.
Szárad a szájam, belül kint, es belső lázam van.
Nem fáj semmim.
ilyen furcsán még sosem jártam...
de elhiszem neked hogy akkor ez miatt...
a más variációk rémisztőek.
köszönöm mindenki válaszát.
most megyek lefekszem...valamivel szunt a szomjuság érzet ...
és már pisilni is voltam...
Mindenkinek Jó Éjt!
rendben...:)
cseppet Hipo.....izé természetű vagyok...
Azt nem szopogattam...:) azt ittam egy pezsgos tabit...hatha jo lesz...
a C vitamint szopogatom...itt egy alabbi javaslatra...:)
nincs itthon csalantea...
kb erre jók a fórumok... hipohondereknek nyújtanak táptalajt....
észre se vedd, ha nem a diabéteszről beszélnek hozzád, csak mert éppen kötöd a vizet középidőben.... nehogy utánaolvass gugli barátunk segítségével az 1es típusú diabétesznek, h legalább fogalmad legyen róla, h miért is nem az vagy...
Sebaj! Tudod mit? Akkor hidd azt, h diabos vagy! Ettől biztos jó neked!
Félek menni...épp probálom kideríteni ki az ügyeletes gyógyszertár...
ha nem lettem hirtelen cukorbeteg akkor nem lehet baj...
nagy baj biztos nem.
jajj.... ez nem így működik.... ne legyél már hipohonder....
Nem vagy diabos...
Na erre nem tom', mit írjak.
Az addig okés, hogy sokk helyzet kiváltja, na de talán ez mégsem.
Ha nem akarsz menni az ügyeletre, a te döntésed.
Nem hat a C vitamin szopogatás.
Kálcium sem...
További ajánlott fórumok:
- Szívinfarktusom, vagy agyvérzésem lehetett?
- Mikor este lekapcslom a villanyt, TV-t mindig az az érzésem valaki van a szobában.Mitől lehet ez?HOgyan szüntessem meg?
- Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig?
- Iszonyú erős vérzésem van a spiráltól.Van valami praktikus tanácsa valakinek hogyan lehetne mérsékelni az erősségét?
- 26 hetes kismama vagyok és néha olyan érzésem van mintha megrándulna a köldökzsínor a hasamban, áramütésszerű érzés. Mi lehet ez?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?