Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig? (tudásbázis kérdés)
SzeszakAdrinak igaza van.Mindannyian akik ezt a topikot olvassuk,sokat gondolunk rád.Nekem a kedvenceimbe van berakva, és ha látom, hogy valami új hozzászólás van rajta,már kattintok is rá,hátha te üzensz valaki által.Vigyázz nagyon magadra.A karácsonyi sütést,főzést, lehetőleg hagyd a leendő nagyikra.
Szia!
Csendes szemlélőként én is izgultam érted. Ne aggódj, de azért légy óvatos! Nekem már júli 14-én 2000-est írt a doki, onnantól szedtem a Magne B6-ot, előírás szerint 3x2-t, de csak ahogy eszembe jutott. Nov. 17-én már csak 1000 volt, meg is ijesztett a doki, hogy a következő héten már nagy valószínűséggel babázom. Nagy volt a riadalom. Egy manuális vizsgálat utáni vérzés miatt nov. 30-án bekerültem, már nem engedtek haza, pedig az ottani szülésznők szerint ilyen korban (betöltött 38. hét után) már természetes jelenség manuális vizsgálat esetén. Dec. 11-re voltam kiírva, 12-én megindították a szülést, mondván, hogy eléggé ki vagyok tágulva, és fájásgyenge vagyok. Így született a lányom, ki tudja mennyit várt volna még?! Egészségesen, 3500 g-mal és 53 cm-rel, spontán. Ma-holnap már 2 éves. Szóval ne cidrizz rajta, szerintem nem érdemes, az idegeskedés úgyis csak fölösleges méhösszehúzódásokat eredményez. A pocaklakód tudja, mikor jött el az idő, de ha a dokik másképp gondolják, bízd rájuk magad, értik a dolguk! Vigyázz nagyon magatokra, és jó egészséget, sok örömöt kívánok!
Ha valami történés van, írj ide, mi izgulunk helyetted, hogy neked ne kelljen:-)
Igaz, csajok? ;-)
Minden jót,
Adrienne
Igen írj ha van kedved és időd,hogy tudjunk rólad.Én is kívánom, hogy a terhességed további hetei már zavartalanul teljenek, és a végén egy erős egészséges babával gyarapodjon a család.Addig is pihenj sokat, és írj.Puszi,cikicakk! / Maja /
bocs nem fejeztem be!! Sokat pihenj és figyelj magadra. Írj ha van kedved rendszeresen hogy mi van veled. Üdv.
Én is csatlakozo az előttem szólókhoz! nagyon örülök hogy minden rendben van. Sajnos én már csak tudom. Sokat pihenj és
Örülök,hogy minden rendben van,sokat pihenj és sok-sok egészséget,erőt,kitartást és majd vidám babázást kívánok!:-)))Vigyázz magatokra!:-)))
Köszi,hogy megírtad mi volt a dokinál.Nagyon aggódtunk érted itt többen is.Most aztán tényleg nyugi, mert a megrövidült méhnyakkal nem szabad játszani.Amennyit csak lehet pihenj.Na és persze néha adj hírt magadról.
Eddig nem irtam, de kovettem az esemenyeket. Orulok, hogy minden rendben. Mar kezdtem aggodni, mert tegnep nem irtal semmit. Pihizz sokat! Es jo babazast a kesobbiekre!
Sziasztok! Köszönöm szépen doboska.p és cikicakk aggódását! Szerencsére minden rendben volt a dokinál :) semmi baja a Babának, ellenőrizték UH-n is. A vérzés attól lehetett, hogy megrövidült a méhnyak cx 2000 és a túlzott feszüléstől megrepedhetett vmi ér odabenn, de semmi komoly. Felírtak napi 3x1 görcsoldót és Magne B6-ot + semmi megerőltetés, minél több pihenés.. 1 hónap múlva kell visszamennem kontrollra, előtte csak panasz esetén. Azért 9-ére kértem időpontot 4D UH-ra, ott is átvizsgálnak majd rendesen.. Sziasztok!
Remélem minden rendben van azóta!! Szretném azért ha jelentkeznél amint tudsz. nagyon szorítunk neked.!
Miért vársz ilyen sokáig.Ilyen esetben azonnal kórházba kell menned, még akkor is,ha a vérzés mellett nincs görcsölés,és akkor is ha mára a vérzésed csökkent.Így még esetleg nem csak magadat, hanem a babát is veszélyezteted.Azért feltétlen írd meg mit mondott a doki,aggódunk érted.
Sziasztok!
Köszi szépen Mindenkinek, hogy írtatok!
Ma délutánra van időpontom egy másik orvoshoz, akit úgy ajánlottak. Feltétlen elmegyek Hozzá, aztán holnap a sajátomhoz..
Ma reggel szintén véreztem egy kicsit, de még annyira sem, mint tegnap. A hasam viszont eléggé fáj, amikor "rájön". Remélem minden rendben lesz!!!!! Holnap megírom mit mondtak. Sziasztok!
szerintem is lásson doki, ha eddig még nem történt meg.Ha géközelben vagy írj hogy mi újság, mert aggódunk
Sürgősen menj kórházba.Egy kis megnyugtatás: doboska.p írása, hogy a 28.hetes babákat már életben tudják tartani.Természetesen az lenne a legjobb, ha maradnának a kiírt időig, de ahhoz az kell, hogy orvos lásson, és megtegye az óvintézkedéseket.Drukkolok nagyon, hogy minden oké legyen.Azért ha túl vagy a vizsgálatokon, és nem kell bennmaradnod a kórházban írj!!!!
Szia. Nem akarlak elkeseríteni de sajnos nekem is így kezdődött a rémálmom!!!! Sajnos nekem csak 1 hétig sikerült a babát visszatartani és a 29-ik héten megszületett a babám 1300grammal és 40 centivel. 9 hétig voltunk utána kórházban. Azonnal menj orvoshoz mert ez már nem játék!!!!! Menj abba a kórhátba ahová egyébként is tartozol. Szorítok neked és nagyon vigyázz magadra!!! Ja! A kicsi fiam már lassan 4 éves és eleven kisfiú. Óvodába jár. Fel a fejjel!!
En nem mernek varni! Lehet, hogy semmi komoly, de jobb az, ha megnyugodhatsz!
Szia!
Én a helyedben nem várnék keddig,azonnal orvos,kórház vagy valami mert ez nem játék ebben a terhességi időszakban!
Jó egészséget kívánok!:-)))
Ja, azt nem írtam, hogy most vagyok 28 hetes terhes. Légyszi írjatok valamit!! :(
Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig?!
További ajánlott fórumok: