Mi dolgom lehet ezzel a cicával?! (beszélgetés)
Aranyos lehet.
Vigyázz rá. :))
Ritka és szép dolog ez :)
Kiválasztott lettél,így nincs más dolgod mint szeresd,etesd.
Nekem sincs szívem, sőt valami miatt ahhoz képest, hogy én nem is szoktam mások macskájával foglalkozni, az első pillanattól közel került a szívemhez a kis állatka, mert ennek a nézése, és ahogy figyel a hangomra, stb...ledöbbentő számomra.
Egyébként van több macskánk, és van egy vele kb egykorú is, éppen az a nagy kedvencem...viszont ez az új kis jövevény "versenyezik" vele :)
Ma este kimentem egyik ismerősömhöz a munkahelyére. Ott volt egy cica. Amint meglátott odaszaladt hozzám, és le nem tudtam rázni. Ugyanakkor tudni kell, hogy az idegen macskákkal nem szoktam foglalkozni, de ahogy ez nézett, és követett engem, hát nagyon érdekes. Hiába nem egyedül voltam ott, a cica csakis hozzám kéredzkedett fel. Végül megsimogattam.
Azután, amikor jöttem hazafelé, egy ideig követett, majd félúton megelőzött, és előttem ment. Amikor egy elágazáshoz értem, ahonnan már látni a házunkat, sok másikkal együtt, én direkt megálltam. A cica viszont ment tovább...és végül leült a kiskapunk elé. Soha azelőtt nem volt arrafelé a cica, és mégis leült a mi kapunk elé...és várt. Végül elindultam én is tovább...és addig ő ott ült rezdületlenül, és várt! Nagyon furcsa. Ami pedig érdekes, imádom én is ezt a cicát, az első megpillantás óta. :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet ezzel az étrenddel fogyni?
- Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni?
- Mit lehet ezzel készíteni?
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?
- Ezzel az étrenddel lehet fogyni szerintetek?
- Egy 7 eves házi kandúr cicát, lehet új kiscicával összeszoktatni?