Mi az ami a legkevésbé szép/vonzó számodra a párod külsejében? (beszélgetés)
Mindene tetszik. Cuki mackó típus.
😍
Ha már itt tartunk ez is idióta, de csak a külsőségekről volt itt szó.
Sose volt vékony, vagyis állítja hogy de, de nem, kölök korában is husos volt. Amióta ismerem van pocakja, aztán egyszer régen, még a marketing időszakban nekiállt újra edzeni és fogyott is, de abbahagyta és elengedte magát. Nem hirtelen hízik, de minden évben 1-2 kiló rárakódik, ami így leírva nem sok csak 20 éve ismerem és mostanra dagadék lett, pedig eszem miatta az életét, de nem hat.
A szobabicikli még bőven "bejáratós" 😞 pedig az is megvan kb 20 éve és nagy ötlet volt a meccs közbeni tekerés, de nem csinálja.
Nincs olyan.
Elfogadom úgy ahogy van,ahogy azt ő is teszi velem 15 éve.🙂
De am szedett fel, vagy csak a standard meccset nez a szibabiciklin?
Nekem a pasim ha neki nem jot eszik, pocakos lesz par orara. Amugy k.. jo pasi a kis dog, csak ritka nagy idiota.
Tetszik minden porcikája.:)
Sportol és ad magára. Szolid és jó minőségű ruhái vannak. Mindig kifogástalan a megjelenése. Nem is értem miért van még mellettem.:D
A korábbit is tökéletesnek tartottam és még mikor vége lett is tökéletes volt. Azóta elhízott és elhanyagolta magát.
"Ezen a régi homályos képen a nagymama arca nem nagyon kivehető...
De a fogsora az kivehető!"
😀😀😀
Nincs párom!
De zavart, hogy nincs fogsora. És az, hogy a haj samponommal mosogatta a kezét. Az az a körmeit a samponommal tisztogatta.
Fogsora ...
De azt ígérte megcsináltatja !
Amíg volt párom nem egy dolog zavart.
Orrtúrás, fejvakaras tiszta erőből, köröm rágás, labujjon a köröm tépkedése, ősz hajszálak kitepkedese. Ezek nemhogy zavartak hanem undoritoak voltak
Amiko megismertem ezeket jól titkolta.
De már nincs párom.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Melyek azok a keresztnevek, amelyek legkevésbé tetszenek?
- Hogy váljunk el úgy, hogy a közös gyerekünk a lehető legkevésbé sérüljön?
- Melyik a legkevésbé ártalmas cukor?