Mi a teneendő ha a nevemmel hoztak létre emailt es mást? Hogyan töröltessem? (beszélgetés)
vegulis az a lenyeg hogy mi hamarabb toroljek
koszonom szepen :) hat en a feljelentest kihagynam mert tenyleg volt ismerosom hasonlo cipoben es tobb mint 2 evig tartot a dolog :s igy odzkodok tole :( ha gyorsabb lenne akkor megtennem
Nincs, kivéve ha te csináltad és meg szeretnéd szüntetni, akkor kérheted a rendőrségen, hogy mivel ahova írtál, nem segítettek, meg lehet-e szüntetni másképp.
Pl egy ismerős csaj hirtelen meghalt és nagy fb-s volt, a szülei nem tudták a jelszavát. Sajnos egyfolytában üzengettek még oda mások és életben tartották a profilt, a szülőknek fájdalmas volt ez, és kérték a rendőrségen, hogy tegyenek valamit, mert a fb a kérésükre sem törölte a profilt.
Ha te ismered az illetőt, az eljárás közben is visszavonhatod a feljelentést. Ha pedig a tied, csak nem tudod megszüntetni, akkor is a rendőrséghez kell fordulnod, de azért, mert a team a kérésedre nem hajlandó megszüntetni. Szerintem sokkal nehezebb valakit magánúton találni, és tovább is tart. A rendőrségen meg van, akinek kimondottan van ehhez hozzáférhetősége törvényesen, ezért ennél gyorsabbat nem találsz.
esetle valaki nem ismer egy hekkert?
egyebkent koszonom a valszokat kedvesek vagytok. Nincs olyan megoldas hogy bemegyek a rendorsehre es csk toroltetem, semmi feljelentes meg semmi ilyesmi nelkul?
Nem, azt írtam, ha feljelenti, akkor nagyon sürgősen blokkolják, és max a kiderítés lesz hosszú.
Ha csak nyomozgat, akkor nem old meg semmit, ha valaki olyan, aki ismeri, hiába blokkolja a fals címeket, az illető újra fogja csinálni. És akkor tényleg csak elveszteget egy csomó időt ezzel, mert még mindig nem jelentette fel.
Írt nekik és ők küldték a rendőrségre.
nem értelek. a freemail-címben szerintem nem lehet sem telefonszám, sem egyéb dolog. amelyik oldalra meg a te számoddal regisztráltak, írjál az adminnak, hogy visszaél valaki az adataiddal, töröljék. szerintem ott simán törlik, az, hogy valaki milyen névvel hoz létre egy e-mailt, meg nem számít :)
Mire afeljelntést megteszi, kinő a szakálla. :)
Szerintem valaki olyannak kell lennie, aki közel áll hozzá, én sem tudom mindenkinek az adatát, bármilyen jó ismerős is.
Egyszerű, keress az ismerőseeid, barátaid közzött olyat, aki jól ért a szá,ítógépphe és törjétek fel a freemail fiókodat, de ég lehet az se szükséges, mert az is leht, meg tudjátok nézni mi az illettő IP címe és rá lehet annak alapján jönni valahol.
Feljelentést akkr is kell tenned, de még mielőtt megtalálják, ki volt az, már törlik az e-mailt. Utána elhúzódhat a dolog, de neked az a lényeg, hogy minél hamarabb megszűnjön a cím, nem?
nem csak a nevemmel akkor ugy mondom a nevemben es az en adataimmal telefonszam minden. sajnos nem tudom ki az illeto epp ezert lenne hosszadalmas
Belőlem 3 van az országban. Egyik sem ott llakik,ahol én :-(
Honnan tudod, hogy neked? Kovács Mária, vagy akár Böszörményi Judit is több száz lehet. Én például Komáromi vezetéknevű ismerőst kerestem, és pontosan ugyanezzel a vezetéknévvel, sőt keresett keresztnévvel találtam városunkban, mégsem ő az.
Ja! Akkor meg mit hozod rám a frászt?! :D
Nekem fuckbookot csináltak,semmire nem mentem,sajnos :-(
Persze, az enyémmel is jó sokan:) Hiába, nem megy kis soha a divatból!
Óó,az én nevemmel meg több 80-an vannak fent a fészbukkon:)
Nemcsak az ő neve ez (ha tényleg ez a neve), létezik egy designer is ilyen névvel. Vagy annak a nevét használta a regizéshez:)
Sajnos ezt rendőrség nélkül lehetetlen megoldani, de a helyedben nem is gondolkoznék rajta, azonnal feljelenteném, mert aki ilyet tesz, megérdemli az eljárást ellene. Ha tudod is, hogy ki az, még gyorsabb lesz.
Üdv. Kb. 2 honapja a nevrmmel hoztak letre egy freemail fiokot, melyellel kulonbozo falnott tartalmu oldalakra is regisztraltak az adataimmal, meg a facebookra is. Probaltam feltorni is azt az email fiokot sikertelenul. Addig nem tudnak az oldalakrol torolni mig megvan az email mert smapek mennek ra. Irtam ezugyben a freemaip csapatnak de nem segitenek. Azt mondtak menjek a rendorsegre. En nem akarok. csupan a cimet megszuntetni hogy ennek vege legyen. nem akarok pereskedni evekig. ha valaki tud nekem segiteni kerem segitsen koszonom
További ajánlott fórumok: