Mit lehet tenni ilyen esetben?Valaki csinált 1oldalt az én nevemmel, adataimmal a facebook-on, és olyan képeket rakott fel ami törvénybe ütk (tudásbázis)
igen. Nehogy gyorsan törölje a képeket meg egyéb terhelő adatokat ha megtudja hogy eljárás folyik ellene!
Vagy print screen-nel vagy más módon de mentsd le úgy hogy látszódjon melyik oldal az és mit rakott fel.
Szia!
Másold ki az oldalt napra szólóan,és vagy a bíróságon tégy feljelentést,vagy a neten is tudod jelenteni a www.police.hu oldalon,ők rögtön továbbítják a bíróságnak a dolgot.
A rendőrség ilyen esetben átirányít a bíróságra,nem igazán az ő hatáskörükbe tartozik a dolog.
Én is úgy tudtam eddig..
De itt nagyon mondják, hogy lehet töröltetni.
Hol lehet töröltetni? :D
Én csak felfüggeszteni tudtam. :D
Nem te csinálsz ilyen facebook oldalakat?
A stílusod már megvan :)
De csak azért nem folytatom mert valakinek van egy problémája és lehetőleg segítséget olvasson és ne azt hogy te a politikusokról dumálsz és anyázol alpári stílusban...
Ha akarsz írj valamit és legyen tied az utolsó szó...
Sajnálom hogy így elvitted a topikot és még csak egy szó segítséget sem írtál!
Frankie légyszives OLVASD EL A CIKKET MIELŐTT ÍRSZ!!!!
A lényeg nem a politikusok voltak hanem a jogerős ítélet amit egy létrehozott oldalért és azon való mocskolódásért kapott valaki!
Ki a fenét érdekel hogy politikusok mit írogatnak egymásról!
Anyám borogass...
A bíróság elkezdte nagyon komolyan venni a dolgot és lassan érik hogy valaki felfüggesztettet kapjon!
Én a helyedben megtenném a rendőrségen a feljelentést és egy ügyvédet is kell keresni!
Ne hagyd annyiban mert ha téged megszivatott akkor rákap az ízére aki ezt teszi!
Az ügyvéd meg nem olyan komoly költség mint sokan gondolják, pláne az hogy milyen következményei lehetnek a képeknek,pletykáknak amit felrak!
Szerintem még pár év és a facebookos mocskolódások lecsengenek mert ki a fene akar 1-2 éves felfüggesztettel élni és megfizetni a teljes perköltséget plusz kártérítést! Ha most kicsit anyagias akarnék lenni, azt mondanám hogy a végén még egy kalap pénzt is keresel a kártérítésen! Mondom, a bíróságok úgy tűnik elkezdtek az ilyenekkel példát statuálni!
Itt a cikk:
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Szerintetek kitörölhet egy fiú egy lányt ezért facebook-on?
- Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat?
- Mi a véleményetek arról, hogy a fiú, aki törölt Facebook-on, így reagált nekem a "miért töröltél ki" kérdésemre?
- Gyermekfotó engedély nélkül a Facebook-on
- 800-nál több ismerős Facebook-on. Mi értelme?