Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra? (tudásbázis)
5. kobagabi
2009. szept. 28. 18:24
Már működik:) Oldalhiba volt valószínű
4. kobagabi (válaszként erre: 2. - Winny)
2009. szept. 28. 17:26
igen az egyikkel, a lányom gépével. Ő most is azon az oldalon van. De én és a férjem is regisztráltunk ugyanott. És a mi gépünkről egyikkel se tudunk belépni, server hibát ír ki.
3. Ildikó29
2009. szept. 28. 17:21
Irjn erről egy kicsitz részletesebb levelet miota van igí stb és próbálok segíteni nneked.
2. winny
2009. szept. 28. 17:20
Megjegyeztetted valamelyikkel?
1. kobagabi
2009. szept. 28. 17:19
Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem a freemail jelszavam. Másik e-mail címet hogy kell csinálni?
- Ha valaki tudja a netes felhasználónevem, jelszavam, akkor bárhonnan beléphet az én kontómra?
- Elfelejtettem a facebook jelszavamat, kértem újat már legalább 5x és nem érkezik meg az email címemre! Ilyenkor mivan?
- Facebook-on szeretném visszaállítani a régi jelszavam! De azt írj ki, h ezt a jelszót nem használhatom? Miért van ez?
- Nem tudok belépni a facebookba, nem fogadja el a jelszavam. Az email fiókom megszűnt, így új jelszót sem tudok kérni.
- Hogyan tudnék belépni a Freemail fiókomba, ha elfelejtettem a jelszavam és jelszó emlékeztetőm sincsen?